Vacature Technisch Merchandiser - Arnhem

Arnhem

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij twee rechterhanden, een rijbewijs en lekker wat kluservaring? Wil jij een gevarieerde job waar elke dag anders is met een auto van de zaak? Lees dan nu verder, want dit is de perfecte vacature voor jou!

Als Technisch Merchandiser bezoek je dagelijks diverse bouwmarkten. Met jouw twee rechterhanden weet je de winkels van voor naar achter helemaal om te bouwen. Of het nu gaat om het herinrichten van een schap of het in elkaar zetten van een badkamermeubel: jij draait je hand er niet voor om. Elk bezoek is weer een nieuwe uitdaging! Na elk project evalueer je het resultaat met de klant. Voor elke klus in en om huis weten familieleden en vrienden jou te vinden. Het is dan ook voor niemand een verrassing dat je energie krijgt van deze functie.

lees meer

Gestelde eisen - Rijbewijs B;
- Fulltime beschikbaar in de omgeving van Arnhem;
- Je kan zowel alleen als in teamverband werken;
- Technisch inzicht;
- Een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie - Je gaat aan het werk bij een mooi en gezond bedrijf;
- Doorgoeimogelijkheden;
- Fulltime baan met een gezellig en informeel team;
- Wekelijkse uitbetaling;
- Auto van de zaak;

Is dit nou de perfecte vacature voor jou? Solliciteer dan NU!! Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 026-767288 of mail naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Jur de Klerk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Arnhem
Vergelijkbare Vacatures in Arnhem