Vacature Opleidingstraject medewerker groenvoorziening omgeving Arnhem

Arnhem

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij niet bang voor vieze voeten? En werk jij graag in de buitenlucht? Doe dan alvast je veiligheidsschoenen aan! Tijdens het opleidingstraject krijg jij de unieke kans waarmee je jouw carriere in het groen een kickstart geeft! Gedurende 2 weken word jij klaargestoomd voor een baan in het groen. Hierbij volg je vier dagen per week een training en werk je één dag in de week mee met een leer-werktraject. Na het behalen van alle certificaten biedt Globen jou tevens een contract aan! Als medewerker groenvoorziening ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de buitenruimte. Schoffelen, harken, maaien met de bosmaaier en bladblazen, alle werkzaamheden leer jij uit te voeren.

 

Na het succesvol afronden van het traject ben jij in het bezit van de certificaten:

  • VCA basis
  • Veilig werken met de bosmaaier
  • Veilig werken langs de weg
  • Het groene goed/ plantenkennis

lees meer

Gestelde eisen Je werkt graag in een team,De juiste werkmentaliteit,Jij bent een echte doorzetter,Jij bent gedreven,Je werkt graag buiten
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Een bezoek op de werkplek,Pensioen en verzekeringen,Wekelijks salaris,De beste materialen om jouw klus te klaren,Trainingen zodat jij een vakspecialist bent én blijft,Globen betaalt jouw opleiding

lees meer

Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Manon Elders
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Arnhem