Vacature Elektromonteur - Arnhem

Arnhem

ABC Professionals
 • ABC Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als elektromonteur werk je dagelijks aan het onderhoud van de machines en installaties.

Dit ga je doen als elektromonteur;
 • het verhelpen van storingen op elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied;
 • het controleren en uitvoeren van aanpassingen binnen de PLC programma’s;
 • het uitvoeren van inspecties;
 • draag je bij aan de verbetering van de installaties.
In deze functie werk je in een 2 ploegendienst. De ene week van 07:00 tot 16:00 uur en de andere week van 12:00 tot 21:00 uur. Ook draai je één keer in de 4 weken consignatiedienst.

Spreekt deze functie je aan, maar is het niet bij jou in de buurt? Wij zoeken ook kandidaten in de regio van Arnhem & Tiel.

lees meer

Gestelde eisen Wij gaan graag met je in gesprek als je in de functie van elektromonteur beschikt over onderstaande diploma’s, ervaring & vaardigheden;
 • je hebt minimaal een mbo diploma besturingstechniek, elektrotechniek óf mechatronica;
 • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • je hebt kennis van PLC besturing (S5 of S7);
 • je hebt een flexibele instelling.
De functie-eisen zijn opgesteld als een richtlijn. Mocht je de functie interessant vinden maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Onze projectmanagers kijken verder dan je cv, dat is juist waarin wij ons onderscheiden van andere detacheringsbureaus. En daarom komt het ook regelmatig voor dat we een kandidaat toch weten te bemiddelen naar een functie ook al voldoet een kandidaat niet helemaal aan de eisen.

Stel, jij hebt niveau 3 afgerond maar je hebt een interessante vacature gezien waar niveau 4 voor gevraagd wordt. Dan bestaat de mogelijkheid om niveau 4 af te ronden of te halen op kosten van ABC Professionals. Een leerwerktraject is namelijk bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou van harte uit om toch te solliciteren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie De werkzaamheden zullen worden verricht voor een bedrijf dat wereldwijd de grootste producent is van keramische bouw & bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen.

Zij beschikken in Europa over tal van productielocaties. In Nederland hebben zij 19 productielocaties waar ruim 1000 medewerkers werkzaam zijn. Wereldwijd hebben zij meer dan 16.000 werknemers in dienst.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

lees meer

Contactpersoon ABC Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Arnhem