Vacature Allround Schilder - Arnhem

Arnhem

SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Wij zijn een mooi schildersbedrijf dat bestaat uit tien medewerkers. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ieder project hoog in het vaandel bij al onze werknemers. Vanwege gezonde groei zijn wij op zoek naar een Allround Schilder die ons gezellige en vakkundige team komt versterken. Wij zijn richten ons op alle veelvoorkomende schilderwerken. Bij alle werkzaamheden en projecten die wij als schildersbedrijf uitvoeren, streven wij naar een optimaal eindresultaat. Wij gaan net dat stapje verder om aan de wensen van de klant te voldoen.

De baan

Binnen de functie als Schilder ben je verantwoordelijk voor het netjes onderhouden en oplappen van het schilderwerk. Wegens de grote diverse orderportefeuille is er voldoende afwisseling van projecten en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in het schilderwerk. Je staat tijdens de werkzaamheden veel in contact met de klant en met je collega’s, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden komen hierbij goed van pas. Werkzaamheden die voornamelijk voorkomen zijn het voorbehandelen van de ondergrond, aflakken, sauzen, kitten en plamuren.

Functie eisen

  • Je bent klantvriendelijk en je neemt je verantwoordelijkheid;
  • Je hebt een gedreven werkmentaliteit en –houding;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-diploma;
  • Je bent fysiek in goede conditie.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris volgens de cao;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Een informele werksfeer met leuke collega’s;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Wulfert van Goor op telefoonnummer 0341-437032. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Bedrijfsomschrijving SchilderMeesters is het platform werk binnen de Schilders- en Glaszettersbranche. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor Schilders en Glaszetters veel aanbod in interessante vacatures in het onderhoud, renovatie, nieuwbouw en particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We hebben altijd werk bij jou in de regio.

lees meer

Contactpersoon SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Arnhem