Vacature Communicatieadviseur complexe vraagstukken - Arnhem

Arnhem

Matchd
 • Matchd Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Startdatum: 01-07-2021
Einddatum: 31-12-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32
Sluitingsdatum: 17-06-2021 om 17:00 uur

Het team Communicatie wil door! Onze organisatie is sterk in ontwikkeling. Het team zoekt tijdelijk een nieuwe collega voor een aantal trajecten.

Wij zoeken een communicatieadviseur op strategisch/tactisch niveau. Je adviseert onderdelen van VGGM over de communicatie-aanpak en -strategie en weet dit om te zetten in concrete communicatieacties. Je houdt de regie op de uitvoering en als het nodig is om een deel van de uitvoering zelf op te pakken, doe je dit graag.

Wie ben jij
Je bent die durfal met een frisse blik op communicatie. Met jou halen we nieuwe kennis en ervaring binnen die je deelt en uitdraagt. Je hebt het vermogen om over de grenzen van het communicatiegebied te kijken en je doorziet verbanden binnen en buiten de organisatie. Je bent een prettige sparringpartner, toegankelijk, besluitvaardig, daadkrachtig en krijgt mensen mee. Je denkt in oplossingen en zoekt de samenwerking met anderen binnen en buiten de organisatie. Jij bent een snelle denker en een vlotte doener. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van communicatie. Je houdt van aanpakken en weet plannen te realiseren.

Samen met 3 andere communicatieadviseurs, een social media specialist, een online specialist en 3 allround communicatiemedewerkers vorm je het team Communicatie. Dit team staat midden in de organisatie, is volop in beweging en werkt voor de brandweer, ambulancezorg, GGD, GHOR en Veilig Thuis. 

Wat ga je voor ons doen?
Als communicatieadviseur ben je het aanspreekpunt voor afdelingshoofden voor (complexe) communicatievraagstukken. Je adviseert en ondersteunt meerdere projecten en teams. Je kunt je adviezen in de praktijk brengen en zorgt samen met het het management voor prioritering van communicatieactiviteiten .

Voor de volgende organisatieonderdelen ben je aanspreekpunt en stel je een communicatiekalender op:

 • Veilig Thuis
 • Ambulancezorg Gelderland-Midden
 • GHOR Gelderland-Midden
 • OIA (Onderzoek, Informatie en Advies)
 • Bedrijfsvoering

Je neemt  deel aan diverse (in- en externe) overleggen en bent goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van communicatie binnen het publieke domein. Op basis hiervan breng je jouw advies uit.

Je zorgt dat ontwikkelingen in het vakgebied toegepast worden binnen VGGM, waarbij je steeds helder maakt wat de meerwaarde van communicatie is;

Samen met een collega-adviseur zorg je voor heldere communicatie over het project Digitale werkomgeving. Alle medewerkers van VGGM krijgen dit jaar een nieuwe digitale werkomgeving. Dit is een complex project: we gaan in relatief korte tijd over naar een heel nieuw samenwerkingsplatform. Je neemt de medewerkers mee en laat hen zien hoe zij alles uit het nieuwe platform kunnen halen om hun werk makkelijker te maken.

In samenwerking met je collega communicatieadviseurs draag je actief bij aan communicatiebeleid en het communicatief maken van de organisatie.

Over de organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland-Midden en staan klaar voor onze ruim 690.000 inwoners uit de 15 gemeenten

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als communicatie adviseur.  
 • Je bent minimaal in bezit van een HBO-diploma op het gebied van communicatie.
 • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, ervaring opgedaan met advisering bij complexe communicatievraagstukken
 • Je hebt minimaal 3  jaar ervaring op het gebied van communicatieadvisering. 
 • Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring met projectmanagement
 • Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring opgedaan met communicatie bij verandertrajecten.
 • Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring opgedaan met het communicatiever maken van organisaties.
 • Je hebt recent, in de periode van 2013-heden strategie omgezet naar concrete communicatieacties

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren.Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.

lees meer

Contactpersoon Matchd
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Communicatieadviseur in Arnhem