Vacature Engineer/calculator W - Arnhem

Arnhem

BOEG
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Introductie

Ben jij sterk in het maken van calculaties en/of ontwerpen én ben je ook graag breder betrokken bij projecten? Binnen deze rol ben je nauw betrokken bij de aanvragen en weet jij goed wat belangrijk is in het voortraject.


Functie

De projecten die jij zal engineeren en calculeren zijn utilitaire projecten zoals scholen, kantoren maar ook datacenters en hightech-bedrijven met een omvang van ongeveer 3 miljoen. Je ontwerpt en calculeert de technische installaties en zorgt ervoor dat aannemers en installateurs op de bouwplaats niet voor verrassingen komen te staan. De wensen van de klant vertaal je naar een technisch ontwerp. Zonder jou is er geen installatie! Je bezoekt de locaties om de situatie te verkennen en kijkt uiteraard naar de risico’s.
De projectteams zijn verdeelt in werktuigbouwkunde, elektrotechniek en service & onderhoud. Met de calculatoren en engineers van de projectteams werk je goed samen en zij kunnen je met raad en daad terzijde staan.


Eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het calculeren van (middel)grote utilitaire projecten
  • Werktuigbouwkundige kennis is een must
  • Een teamspeler en klantgericht
  • Past in een informele organisatie

Voorwaarden

Je komt te werken binnen een professionele organisatie met een hechte club van ongeveer 70 man. Je hebt veel eigen inbreng, de lijnen zijn kort en het is informeel. De medewerkers zijn trots op het bedrijf en de technische kennis die zij in huis hebben. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid waarbij je meebouwt aan de organisatie. Er worden opleidingsmogelijkheden geboden en je krijgt de mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek. Daarbij kan je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.


Extra

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag meer weten? Solliciteer dan via de button of neem contact op via mijn contactgegevens. Ik vertel je graag meer!


lees meer

Bedrijfsomschrijving BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Fleur van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Calculator in Arnhem