Vacature Tegelzetter - Arnhem

Arnhem

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Publicatiedatum: 08-02-2020

Vacature tegelzetter Arnhem

Jij als professionele tegelzetter, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen.  

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om vervoer gaat, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren of bijscholing, of om hulp bij schulden, jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere tegelzetter vacatures, welkom bij De Flextra-Groep, de grootste en beste werkgever voor tegelzetters van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld en die altijd werk bij jou in de buurt heeft. De reviews van onze tegelzetters op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Flextra biedt:

Eengoed loon van minimaal het cao-loon uit de afbouw-cao of bouw-cao volgens defunctie tegelzetter, maar bij veel ervaring en zelfstandig werken betalen wijzeker meer.

Afhankelijk van jewerkervaring zal je salaris tussen de € 2.400 en € 3.200 bruto per maand liggenbij 40 uur per week. 

Vakdiploma’s worden bij ons gewaardeerd, maarervaring met tegelen bij een tegelzettersbedrijf of bouwbedrijf vinden wij veelbelangrijker. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling.Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150bedrijfswagens ter beschikking, zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar!

Wat jij als ervaren tegelzetter gaatuitvoeren:

Het geheelzelfstandig strak en netjes betegelen van toiletgroepen, badkamers of keukens binnenhet tijdsbestek. Je hebt ervaring met het netjes verwerken van kleine en grotewandtegels, het leggen van vloertegels en gerectificeerde tegels. Ook kun jij tegelreparatiesuitvoeren.

Het leggen in wildverband en het strokendverwerken van tegels behoren ook tot jou vaardigheden. Bij voorkeur kan jij alstegelzetter niet alleen plakken, maar kan je ook een tegelvloer in de specieleggen en kit je het tegelwerk keurig af.

Een geldig VCA-diploma is handig maar niet altijd verplicht. VCA kan je ook gratis via Flextra halen. Aangezien het tegelwerk in de regio Arnhem is, zouden wij het erg fijn vinden als je ook in de regio Arnhem woont.

Flextra garandeert:

Plezierin jouw tegelwerk!

De Flextra-Groep staat al sinds 1997 bekendom haar betrouwbaarheid, de goede secundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’svoor echte tegelzetters. Daarnaast komen we zelf uit de tegelzetbranche enspreken we jouw vaktaal en hebben we waardering voor het vakmanschap. Wij gevenje graag het tegelwerk waar jij plezier in hebt.

Maak nu een afspraak voor deze vacature tegelzetteren wij doen je een niet te weigeren voorstel.

Werken alstegelzetter bij Flextra betekent:

 • een uitstekend salaris
 • vast werk
 • een zeer stipte betaling, altijd op tijd je geld
 • het regelen van vervoer en het vergoeden van de reiskosten
 • gratis professionele werkkleding en PBM’s
 • een goed pensioen
 • een hypotheek tegen een hele lage rente
 • een zeer prettige werksfeer
 • langdurige projecten
 • waardering voor jouw vakmanschap
 • zeer goede doorgroeimogelijkheden
 • gratis opleidingen die bij jou passen
 • gratis hulp en oplossingen bij financiële problemen
 • een persoonlijk betrokken accountmanager die je vaktaal spreekt
 • bij ziekte een persoonlijke coach met gratis begeleiding door professionele therapeuten
 • via Flextra-Verzekerd de hoogste kortingen op al jouw verzekeringen
 • tot wel 40% korting krijgen op professionele (muur)verf en gereedschap
 • dat jij je vakantiedagen in overleg flexibel kunt opnemen buiten de grote vakanties

Bij interesse kunt u per direct solliciteren,of dat nou via mobiel is of via desktop (computer). Hoe eerder u solliciteert,hoe eerder u terug wordt gebeld!

Referentie:Flextra tegelzetters2019047

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM’s en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

lees meer

Contactpersoon De Flextra-Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tegelzetter in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures