Vacature Technisch Consultant - Arnhem

Arnhem

Good Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Leer de organisatie kennen

Onze relatie is een vooraanstaande speler op het gebied van software security oplossingen. Deze speler is gespecialiseerd in het creeëren van veilige oplossingen voor idenfifcatie, authenticatie, digitale ondergekening en beheer van inloggegevens.

Over de functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de techische imlementatie van de softwareproducten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het definiëren, ontwikkleen en testen vna klantspecifieke softwareoplossingen. Je installeert software, confugureert workflows en je bent kartrekker in systeemintegraties.

Jouw kwaliteiten

+5 jaar ervaring in klantspecifieke softwareontwikkeling en -implementatie Ervaring met systeemintegratie Bekend met verschillende Windows-systemen

De voordelen

  • Inspirende, snelgroeiende omgeving
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Inspirerende, snelgroeiende omgeving
  • Informele, professionele sfeer

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van Technisch Consultant.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Consultant in Arnhem