Vacature Communicatieadviseur - Arnhem

Arnhem

ICQ Flex-Profs
  • ICQ Flex-Profs Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Aanvraag ICS09796 Tijdelijke inhuur

Voor de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) zijn wij op zoek naar een Communicatieadviseur.

Omschrijving opdracht:
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.
De GGD zet zich sinds februari 2020 in voor de bestrijding van het coronavirus. We moeten continu meebewegen met de veranderende overheidsmaatregelen. Inmiddels hebben we een flexibele projectorganisatie van meer dan 1000 professionals. Zij zetten zich allemaal met hart en ziel in om de spreiding van het coronavirus de baas te blijven. Naast de inhoudelijk professionals die zich bezig houden met testen, traceren en vaccineren kent de projectorganisatie een bedrijfsbureau waarin de ondersteuning voor het primair proces is georganiseerd. Communicatie is een belangrijk onderdeel hiervan.
Wij zoeken een communicatieadviseur op strategisch/tactisch niveau. Je adviseert binnen de coronaorganisatie over de communicatie-aanpak en -strategie en weet dit om te zetten in concrete communicatieacties. Je houdt de regie op de uitvoering en als het nodig is om een deel van de uitvoering zelf op te pakken, doe je dit graag. Je hebt het vermogen om over de grenzen van het communicatiegebied te kijken en je doorziet verbanden binnen en buiten de organisatie. Je bent een prettige sparringpartner, toegankelijk, besluitvaardig, daadkrachtig en krijgt mensen mee. Je denkt in oplossingen en zoekt de samenwerking met anderen binnen en buiten de organisatie. Jij bent een snelle denker en een vlotte doener. Wanneer nodig kan je ingezet worden in het GKC.
De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 3 augustus 2021. Gelieve hier rekening mee te houden.
De huidige opdracht is (bijna) ten einde en kan niet nader worden verlengd. Deze uitvraag betreft een nieuwe opdracht i.v.m. doorlopende ontwikkelingen in het kader van het rijksvaccinatieprogramma. Met deze toelichting in de uitvraag willen we graag transparant de markt benaderen en de huidige situatie weergeven. Deze opdracht staat voor iedereen vrij om te reageren en de inschrijvingen zullen worden beoordeeld op de gestelde criteria voor deze specifieke opdracht.

Omschrijving werkzaamheden:
Als communicatieadviseur ben je, samen met je collega-adviseurs, het aanspreekpunt voor (complexe) communicatievraagstukken. Dit varieert van interne communicatie rondom bijvoorbeeld op- en afschaling tot de communicatie rondom het project gezondheidsbevordering. Je adviseert en ondersteunt meerdere projecten en teams. Je kunt je adviezen in de praktijk brengen en zorgt samen met het het management voor prioritering van communicatieactiviteiten. Naast communicatie over de operationele activiteiten wordt de nadruk steeds meer gelegd op preventie. Je bent dan ook nauw betrokken bij initiatieven rondom preventie en gezondheidsbevordering. Ook onderhoud je actief de perscontacten en weet je diverse persmomenten perfect te organiseren en regisseren. Dit alles doe je samen met het team communicatieprofessionals dat alleen voor de coronaorganisatie werkt, maar ook in nauwe samenwerking met het team communicatie binnen de VGGM. Je weet snel je weg te vinden binnen de organisatie en werkt vanuit de verbinding waarbij je je eigen rol bewaakt. Je schakelt snel mee in de soms snel veranderende omgeving en weet daarop te anticiperen.


Functie eisen (knock-out criteria)
1. Je bent per direct inzetbaar tot eind december voor 36 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht is 16 augustus 2021.
2. Je beschikt aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau, dit betekent dat je minimaal in bezit bent van een HBO-diploma op het gebied van communicatie.
3. Je hebt aantoonbaar in de periode, ervaring opgedaan met communicatie advies ihkv Covid 19 binnen een GGD. Ook beschik je over ervaring in de crisiscommunicatie.
4. Je hebt recent, in de periode 2017-heden, 3 jaar aantoonbaar werkervaring opgedaan in advisering rondom complexe communicatievraagstukken.

Functie wensen (gunningscriteria)
1. Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring met communicatieaanpak met betrekking tot gezondheidsbevordering naar burgers. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).
2. Je hebt recent, in de periode van 2013-heden strategie omgezet naar concrete communicatieacties. Daarbij hield je regie op de uitvoering en pakte als nodig een deel van de uitvoering op. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost)
3. Je hebt recent, in de periode van 2017-heden, ervaring met perscontact en advisering van directie en management over aanpak.

Competenties
- Organisatiesensitiviteit
- Creativiteit
- Zelfstandigheid
- Samenwerkingsgericht
- Ondernemend

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag
Locatie: Arnhem
Startdatum: 16-08-2021
Duur: 4 maanden
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 28-07-2021
Sluitingstijd: 09:00 uur
Intakegesprek: ntb

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ICQ-Flex Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin zij opereren.

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan vaste en flexibele professionals, die inzetbaar zijn om uw organisatie te ondersteunen.

ICQ-Flex Profs mobiliseert deskundigheid, vakkundig, met hoge kwaliteit en tegen marktconforme tarieven.

lees meer

Contactpersoon ICQ Flex-Profs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Communicatieadviseur in Arnhem