Vacature Logistiek medewerker (2-ploegendienst) - Arnhem

Arnhem

Werktalent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij per direct beschikbaar en heb jij ervaring in de logistiek?

Over de functie

Op maandag begint jouw werkweek. Deze maandag heb je lekker kunnen uitslapen, jouw dienst begint namelijk om 13:00! Je stapt op de EPT en begint met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je scant de codes op de pallet en brengt deze naar het juiste vak in de loods. Jouw collega zorgt dat de juiste pallet weer wordt ingeladen in de daarvoor bestemde vrachtwagen. Klopt er iets niet aan de zending (schade o.i.d.) dan fotograafeer je dit met de handscanner. 21:00 is de eindtijd van je werkdag! Omdat je in 2-ploegendienst werkt, heb je om de week andere tijden.

4:00 - 13:00
13:00 - 21:00

Maandag t/m vrijdag, in het weekend ben je lekker vrij!


Wat wij vragen

  • Enige logistieke ervaring (het liefst EPT ervaring)
  • Woon je in de buurt van Arnhem Zevenaar of Doetinchem
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Omdat je gaat werken in 2-ploegendienst, is het noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt of in de directe omgeving woont
Wat wij bieden

Waar kun je naast een super leuke baan op rekenen?

  • Salaris circa ā‚¬1960,- bruto per maand
  • De opdrachtgever biedt opleidingen aan zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen! Doorgroeien tot teamleider of zelfs tot een kantoor functie behoren tot de mogelijkheden!
  • Een fulltime baan van 40 uur per week
  • Na een korte periode van uitzenden, krijg je een contract aangeboden van de opdrachtgever. Dat is zelfs al mogelijk na 2 maanden! (vaste baan)
Over het bedrijf

Met zo'n 400(!) vestigingen wereldwijd is deze opdrachtgever een van de grootste spelers op logistiek gebied! Producten worden vanuit de vestiging in Zevenaar verder vervoerd binnen Nederland en Europa.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.960 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij WerkTalent mag je gewoon je verhaal vertellen. Wat jij leuk vindt. Wat jij wilt bereiken. En waar jij goed in bent.

Wij bemiddelen geen cvā€™s, maar mensen. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Daar maken wij het verschil! Wij vinden direct contact belangrijk. Zodat we de beste match kunnen maken.

lees meer

Contactpersoon WerkTalent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Arnhem