Vacature Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling - Arnhem

Arnhem

1KLICK Dé Recruiter in het Vastgoed
 • 1KLICK Dé Recruiter in het Vastgoed Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze fulltime projectleider die de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van deze gemeente komt versterken. Samen met je collega’s ga je werken aan het realiseren van de ambitie van de gemeente om honderden woningen per jaar te bouwen. De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is een grote brede afdeling waarin de huidige dynamiek van de samenleving is terug te vinden. 

De gemeente groeit en bloeit. Er is ruimte om te wonen, werken en recreëren en daar ga je aan bijdragen. Jij zorgt dat er woningen, scholen of voorzieningen worden ontwikkeld. 

Dit door het aansturen van je projectteam en het zorgdragen voor een goede afstemming met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever.

De gemeente is een gemeente met ca. 70.000 inwoners, bestaande uit diverse kernen. 

Wat ga je doen als Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling?

Op maandag begin je de dag met een overleg met een projectontwikkelaar op locatie. ’s middags werk je met de afdeling communicatie een plan uit voor digitale participatie met stakeholders en bewoners uit de wijk. Dinsdag stem je intern af met een stedenbouwkundige, een collega van ruimtelijke ordening en een collega openbare ruimte. Op woensdag ga je samen met de wethouder in onderhandeling over de verwerving van gronden voor een grootschalig woningbouw project. ’s middags log je even uit om te sporten. Donderdag start je met een bijeenkomst van het team projecten. In het projectenoverleg delen de projectleiders met elkaar de ontwikkelingen en actualiteit. Na afloop zorg je dat de stukken voor het college klaar zijn voor de vergadering de week daarna en je hebt een overleg met je projectteam. Deze volle dag sluit je af met een (digitale) borrel. Vrijdag heb je wat meer tijd voor je mail en een telefoontje met een collega. Je manager belt ook nog even om bij te kletsen. Met voldoening sluit je je werkweek af, volgende week start je weer met goede moed en enthousiasme.

 • Je bent verantwoordelijk voor een aantal projecten binnen het team projecten. Dit kan variëren van bijvoorbeeld de bouw van scholen, woningbouw en gebiedsontwikkeling door derden en/of de gemeente zelf.
 • Je beheert projecten en overeenkomsten met ontwikkelaars en woningcorporaties en je voert onderhandelingen met initiatiefnemers.
 • Als projectleider heb je een centrale, aanjagende en coördinerende rol bij diverse projecten.
 • Binnen jouw projecten geef je leiding aan het projectteam en draag je zorg voor goede communicatie en afstemming met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever.

Functie eisen voor Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

 • Je beschikt over een open houding richting je directe omgeving, inwoners, ontwikkelende partijen, collega’s en het bestuur.
 • Je hebt ervaring als projectleider binnen de gebiedsontwikkeling en/of woningbouw.
 • Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en beschikt over vaardigheden als organiseren, samenwerken, zelfstandigheid en bent resultaatgericht.
 • Je beschikt over een relevante hbo of wo-opleiding op het gebied van stedenbouw, landschap, planologie, ruimtelijke ordenings- of omgevingsrecht of gebiedsontwikkeling.
 • Met je collegiale houding weet je het projectteam en de opdrachtgevers te enthousiasmeren om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.
 • Datzelfde enthousiasme zet je in om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden jou voor deze functie geschikt maken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5118,- bruto per maand (functieschaal 11) bij een 36-urige werkweek
 • Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.
 • We bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ruimte om eigen invulling te geven aan taken en werk.
 • Betrokken collega’s.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.

1KLICK is verantwoordelijk voor de werving en (pre-) selectie ten behoeve van deze functie als 'preferred supplier' voor onze opdrachtgever. 1KLICK is dé marktleider inzake werving & selectie in de sectoren Vastgoed & Ruimte. Specialisatie is search & interim management. 

Meer weten over deze functie? Neem contact op met recruiter Sjoerd Jobse via [email protected] Direct je CV inclusief motivatiebrief uploaden kan ook. Wij nemen dan contact met je op.

Naam:Bart Mulleneers

Telefoon: +31633682709

E-mail: [email protected]

Referentie: 1KNR00481

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.118 p/m
Bedrijfsomschrijving 1KLICK DÉ VERBINDER IN HET VASTGOED
Recruitment | Headhunting| Executive Search

Inhuur | Interim | Detachering | Dienstverband

1KLICK beschikt over een netwerk van + 50.000 professionals werkzaam '​in het vastgoed'​ én over vacaturesites met meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand. Zo hebben we een zeer groot bereik binnen de vastgoedsector.

1KLICK biedt '1 stop shopping'​ voor zowel degene die een professional zoekt als degene die nieuwe werk zoekt.
Wij zetten vacaturecampagnes uit, werven & selecteren, detacheren, beheren diverse grote vastgoedvacaturesites , netwerkgroepen, en Linkedin groepen (o.a. vastgoedfuncties.nl & de Linkedin groep 'vastgoed professionals'​)
Alles onder 1 dak.

1KLICK is een specialist. Wij vullen als totaalaanbieder alle functies in binnen de vastgoedsector.
Onze achtergrond ligt in het vastgoed en we zijn al meer dan 15 jaar in de vastgoedsector actief.
We kennen de markt en zijn er op gericht om ieder vraagstuk op te lossen.
Dat maakt ons meesters in recruitment.

Geloof jij ook dat je het beste verdient en elk verhaal uniek is? Wij wel.
We gaan samen met je op ontdekkingstocht en zetten koers.

Ons doel is samen. Samen een nieuwe baan, opdracht of nieuwe collega.
Samen nieuwe vrienden. Wij zijn samen. Wij zijn 1KLICK.

Onze specialisaties: Vastgoed, Huisvesting, Bouw.
Onderdelen: Administratie, Financiën, Management, Technisch, Juridisch, Beleid, Ontwikkeling.

Een greep uit de organisaties waar 1KLICK reeds mee samenwerkt:

Eigen Haard, GGZ Rivierduinen, Koraalgroep, Ministerie van Justitie, CBRE, Cushman & Wakefield, JLL, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, Gemeente Rotterdam,

lees meer

Contactpersoon 1KLICK Dé Recruiter in het Vastgoed
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures