Vacature Assistent Monteur Interieurbouw - Arnhem

Arnhem

De Brug Personeel B.V.
  • De Brug Personeel B.V.
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

 ‘Hoe gaaf is het om in je eigen woonomgeving mee te werken aan de inrichting van bestaande en nieuwe gebouwen’

Woon je in de buurt van Arnhem (Velperweg) dan weet je dat een groot deel van  het terrein aan de Velperweg ‘op de schop’ gaat. Een interieurbouw bedrijf dat een groot project op dit terrein mag uitvoeren, is op zoek naar een assistent monteur. Diegene mag samen met de ervaren monteurs werken aan het interieur van deze panden.    

HET WERK:

Samen met (in eerste instantie) 2 ervaren monteurs uit de interieurbouw, ga je werken aan het interieur van verschillende panden, zoals scholen en kantoren. Het sloopwerk binnen bestaande gebouwen word door anderen gedaan. Vanuit kale ruimtes ga je samen met je collega’s het zichtwerk doen en met de mooiste materialen de afwerking uitvoeren.

Dit project heeft een looptijd tot eind 2021. Direct aansluitend is er nóg een project voor een jaar in Arnhem. Op deze manier leer jij in de praktijk alle kneepjes van het montage vak. Daarna ben je verzekerd van een baan, er is een groot tekort aan vakmensen op dit gebied!

Ook na jaren kun je vertellen dat hier je loopbaan begonnen is!

WIE BEN JIJ?

Een handige, fitte, sterke man of vrouw met een echte interesse in interieur, architectuur, vormgeving en bouw. Je hebt misschien nog niet precies gevonden welke uitdaging past bij deze interesses? Dit is een hele mooie kans om veel op dit gebied te leren, niet IN de schoolbanken maar je BOUWT AAN de schoolbanken!

Laat van je horen!

WAT BIEDEN WE JOU?

Een fijn bedrijf om voor te werken, een prettige, relaxte werksfeer waarbinnen alles is gericht op samen werken en samen een mooi product neerzetten en iedereen trots is op het eindresultaat.

Het bruto maandsalaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt; tussen de € 1900 en € 2700 bruto per maand. De geldende cao is die van de  Meubelindustrie.

HET BEDRIJF

Dit bedrijf heeft als slogan: “Als ervaren interieurbouwer kennen wij het klappen van de zweep. Geen enkel project is ons te gek, daarna kunt u jarenlang genieten van een hoogwaardig interieur dat volledig aansluit op uw wensen.” Alle collega’s met elkaar realiseren zij de meest verrassende maatwerk interieurs voor winkels, kantoren, bibliotheken, overheid en zorg. Maar ook particuliere projecten.

De ontwerpen liggen in handen van verschillende architectenbureaus waar vóór en mee samengewerkt wordt. In de realisatie is kwaliteit vanzelfsprekend.

Er werken 25 meubelmakers, interieurbouwers, monteurs en werkvoorbereiders.  

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.700 p/m
Aantal uur per week 38 - 40 uur p/w
38 - 40
Contactpersoon Dhr. Rik Willemsen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Arnhem