Vacature Doktersassistent gezondheidscentrum Arnhem

Arnhem

BKV
  • BKV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Je bent een echte duizendpoot die houdt van afwisseling en zelfstandig werken. Herken jij jezelf hierin en lijkt het je wat om als doktersassistent in een gezondheidscentrum te werken?


Jouw nieuwe baan

Je trieert telefonisch, je plant de spreekuren van de huisarts en jouw eigen spreekuren in en je ontvangt de patiënten. Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor de patiënt en daarnaast natuurlijk ook het visitekaartje. Zelfstandig voer je kleine medisch-technische handelingen uit als injecties, oren uitspuiten en bloeddrukmeten. Je zorgt voor de administratieve handelingen binnen de huisartsenpraktijk. Kortom; klinkt als een erg afwisselende functie toch?


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt in een huisartsenpraktijk met ongeveer 11.000 patiënten. De praktijk is in een gezondheidscentrum gevestigd in de regio Arnhem. Het dynamische team waarin jij aan de slag gaat, bestaat uit zeven huisartsen, een POH-ggz, een POH-S en zeven doktersassistenten. In het team wordt op een positieve wijze samengewerkt aan de verdere ontwikkeling van het gezondheidscentrum.

In het gezondheidscentrum staat de patiënt centraal. Een persoonlijke benadering draagt bij aan de kwaliteit. Om te blijven kunnen streven naar deze kwaliteit zijn, zijn er voornemens het gezondheidscentrum te splitsen in twee praktijken. Het plan is om te werken in twee teams. Hiermee verwachten zij de kwaliteit van zorg door deze wijziging op de juiste wijze te kunnen blijven bieden.


Wat breng je mee?

Jij...

  • bent in het bezit van een diploma doktersassistent;
  • hebt voldoende vakkennis en minimaal één jaar ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum; 
  • kunt een VOG overleggen;
  • neemt gemakkelijk jouw verantwoordelijkheden.

Wanneer jij ervaring hebt met Promedico is dit een pre.  


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Huisartsenzorg. Je ontvangt een salaris van minimaal 2.114 euro en maximaal 3.223 euro bruto per maand op fulltime basis. 


Verdere informatie

Reageer direct op deze vacature! Is dit niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures. 

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Consultant Healthcare Joyce Cathalina via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 54 of per mail via [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.114 - € 3.223 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Doktersassistent in Arnhem