Vacature Startersfunctie als Junior Vastgoedbeheerder bij een vastgoeddienstverlener - Arnhem

Arnhem

StartersMatch
  • StartersMatch Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij bijna klaar met je MBO/HBO opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de vastgoedbranche? Krijg jij energie van het werken in de buitendienst? Lijkt het je leuk om bij een vastgoeddienstverlener te werken waar aandacht is voor jouw ontwikkeling? Dan is deze vastgoeddienstverlener op zoek naar jou! 


Waar ga je werken?

Dit bedrijf is een groeiende organisatie dat voorziet in leegstandsbeheer. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van voorheen leegstaande panden d.m.v. een antikraak- en tijdelijke verhuur (denk aan kantoorpanden, flatgebouwen, bedrijfshallen etc.). Als organisatie zijn zij werkzaam door heel Nederland, verdeeld over 10 regiokantoren. Inmiddels telt de organisatie c.a. 140 medewerkers waarvan een groot deel werkzaam is in de buitendienst. Dit team bestaat voornamelijk uit consulenten, accountmanagers en vastgoedbeheerders (met ieder hun eigen werkgebied/regio). Het team bestaat daarbij uit een energiek, informeel en relatief jong team. De medewerkers zijn bij deze organisatie het belangrijkste kapitaal. Om deze reden is jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. 


Wat ga je doen?

Als Junior Vastgoedbeheerder krijg je bij deze vastgoeddienstverlener een interessant en gevarieerd takenpakket. Jij bent namelijk zowel het aanspreekpunt voor de bewoners als de pandeigenaren. Jouw dagplanning zal voor 80% bestaan uit het bezoeken, controleren en onderhouden van de in beheer gegeven panden binnen jouw werkgebied/regio. Je controleert deze panden op juist gebruik, constateert defecten of afwijkingen en voert klein technisch onderhoud uit. Het is dan ook belangrijk dat je een beetje handig bent (je hebt hiervoor geen technische achtergrond nodig). Daarnaast houd jij je ook bezig met het in beheer nemen- en het opleveren van panden. Uiteraard zijn er vanuit deze functie voldoende doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld tot accountmanager of woon-consulent). 


Functiecriteria
  • Je bent communicatief sterk;

  • Je bent zelfstandig;

  • Je hebt een integere persoonlijkheid;

  • Je hebt affiniteit met werken in de buitendienst en vastgoedbranche;

  • Je hebt (bijna) een MBO/HBO opleiding afgerond, of je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Solliciteren

onder op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StartersMatch bestaat omdat wij veelbelovend talent de kans willen bieden op een kickstart van hun carrière. Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van zowel jong talent als bedrijven door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden. Onze dienstverlening is voor jou als starter kosteloos.

Bij StartersMatch denken wij betrokken mee over jouw toekomst, welk carrière pad hierbij aansluit en welke organisatie hierbij past. Daarbij stellen wij jou altijd eerst de vraag: ‘Waar wil jij staan over 5 jaar?'. Onze doelstelling is dan ook om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling altijd centraal staat bij jouw nieuwe baan.

Daarnaast denken wij samen met jou mee over jouw wensen en behoeften op het gebied van voorwaarden, een passende bedrijfscultuur en doorgroeimogelijkheden. Wij houden dan ook graag op persoonlijke, transparante en professionele contact met jou. Als je vooraf, tijdens of na je nieuwe baan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht voor advies en praktische vragen.

Ben je op zoek naar een mooie startersbaan? Reageer dan op een van onze vacatures!

Onze aanpak

- Een startersbaan die past bij jouw opleiding, wensen en behoeften.
- Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit StartersMatch.
- StartersMatch werkt 100% gratis voor starters.

lees meer

Contactpersoon StartersMatch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!