Vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur - Arnhem

Arnhem

dolop B.V.
 • dolop B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen als Mechanisch Onderhoudsmonteur?

Als Mechanisch Onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor verschillende interne als ook externe klanten. Jij zorgt er samen met je collega voor dat alle mechanische systemen gesmeerd lopen en doet wat het moet doen. Voordat je begint aan de nieuwe werkweek bespreek je de weekplanning met klanten en opdrachtgevers van…
Je bent veel op pad en komt in contact met verschillende klanten. Jij bent als Mechanisch Onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor je transport bus. Het is zaak dat je bus alle benodigde materialen bevat die je nodig hebt voor je (nog) te verrichten werkzaamheden. Het is belangrijk dat eenmaal aangekomen op locatie dat alles technisch als ook op veiligheidsgebied goed is doorgenomen.

Een werkvergunning kan zo nu en dan wel eens aan de orde zijn. Je moet in staat zijn Ad-hoc te kunnen reageren want er kan zomaar een spoedklus tussendoor komen die op dat moment een prioriteit heeft.


Functie eisen
 • Mbo diploma richting Mechatronica of soortgelijke opleiding;
 • Aantoonbare ervaring in het werken aan of met lagers, seals, leidingwerk, druksystemen (heet/koud);
 • Basiskennis van mechanica, materialen (ferro,non-ferro, kunststoffen);
 • Bedienen van bewerkingsmachines (frezen, draaien, boren);
 • Lassen (elektrisch, autogeen, MIG/TIG);
 • Servicegericht (eerste aanspreekpunt van klanten);
 • Rijbewijs B.

Over ons
Werkreturn De Vallei detacheert mensen voornamelijk binnen de regio Foodvalley. We worden veelvuldig ingezet bij projecten waarbij participatie en social return een rol speelt.
Natuurlijk is dat niet het enige en spelen we ook in op actuele of acute vraagstukken. Vaak weten we de ambitie van mensen te koppelen aan opdrachten bij opdrachtgevers op basis van competenties.
Staat de gewenste vacature er op dit moment niet bij? Geen nood, laat je gegevens gerust achter en daag ons uit in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving dolop detacheert mensen in de regio FoodValley. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om te werken. We zijn daarbij gespecialiseerd in re-integratie, social return, opleidingstrajecten en werk-naar-werktrajecten en werken als partner van gemeenten en werkbedrijven.

dolop is opgericht door Roseboom Groep en Bouwbedrijf Kreeft met het doel om impact te maken. Inmiddels werken we voor een groot aantal opdrachtgevers in allerlei sectoren.

lees meer

Contactpersoon Helms
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mechanisch Monteur in Arnhem