Vacature AFAS Consultant - Arnhem

Arnhem

  • PP personeelsdiensten
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

“In deze functie kun je veel van je kwaliteiten aanspreken!”

Je gaat je bezighouden met het inrichten, implementeren en optimaliseren van AFAS voor diverse klanten. Als appliciatiebeheerder zorg je ervoor dat het informatiesysteem aansluit op de wensen en behoeftes van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen vanuit de klant en het instrueren en ondersteunen van gebruikers van de applicatie. Tot slot signaleer en vertaal je ontwikkelingen, knelpunten en mogelijkheden naar consequenties voor de applicatie.

In deze veelzijdige functie kun je veel van je kwaliteiten aanspreken. Als functioneel beheerder zorg je ervoor dat de administratie er strak uitziet en dat de gebruikers zonder al te veel vragen de weg in het systeem weten te vinden. Als relatiebeheerder anticipeer je tegelijkertijd adequaat op klantvragen.


Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een zelfstandig AFAS expert met een mooie klantenportefeuille. Gezien het grote aanbod aan werk is er behoefte aan nieuwe collega’s. Het gaat dus om een vooruitstrevende organisatie. Het bedrijf richt zich op het optimaliseren van functionele processen, interim opdrachten en opleidingen en workshops voor AFAS. De servicegerichtheid en flexibiliteit hebben tot op heden geleid tot mooie en duurzame klantenrelaties.


Functie eisen

Je beschikt over minimaal Hbo werk- en denkniveau en hebt tenminste 3 jaar werkervaring met AFAS Profit. Je bent analytisch ingesteld en je bent in staat vragen van gebruikers te vertalen naar praktisch werkbare oplossingen. Je begrijpt hoe belangrijk het is om alle mogelijkheden van het systeem te benutten. Je weet van aanpakken en je wordt enthousiast van vraagstukken omtrent optimalisatie. Als AFAS consultant/applicatiebeheerder weet je met jouw enthousiasme en opgeruimde werkhouding bij zowel de klant als je werkgever een glimlach op het gezicht te toveren.


Wat wij bieden
  • Een marktconform salaris tussen de €3000 en €3500 bruto per maand
  • Kansen om mee te groeien met de organisatie
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Arnhem