Vacature Verpleegkundige - Arnhem

Arnhem

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Als Verpleegkundige ben jij de persoon die de patiënt begeleid. Met jouw functie ben je een onmisbare schakel in het team, jij zorgt ervoor dat de patiënt zich prettig en op zijn/haar gemak voelt. Je houdt je bezig met het primaire zorgproces en bent verantwoordelijk voor de regie en coördinatie rondom de zorg van de cliënt. Daarnaast bouw je met iedere patiënt een persoonlijke band op zodat je zorg op maat kunt verlenen. Als Verpleegkundige zorg jij ervoor dat de patiënt zich thuis en zo comfortabel mogelijk kan voelen in de heftige periodes die zij doormaken.

Een Verpleegkundige verricht verpleegtechnische handelingen. Deze verpleegtechnische handelingen heb jij onder de knie en zijn voor jou vaak niets nieuws. Er is natuurlijk altijd ruimte om deze te leren en te ontwikkelen. De begeleiding van de patiënt doe je aan de hand van de situatie en persoonsgericht. Hierbij kan het gaan om de omgang van de patiënt met ziekte en behandeling en het bevorderen of aanleren van de zelfredzaamheid. Met iedere patiënt bouw je een persoonlijke band op en samen met je collega’s zorg je dat iedereen op het juiste moment de juiste aandacht ontvangt, iedereen is anders en heeft daarin andere zorg nodig.


Functie eisen
  • Diploma MBO- of HBO-verpleegkundige 
  • Een geldige BIG registratie
  • Flexibel inzetbaar (24-28u p/w)

Ik ben benieuwd naar jou! Jij ook naar ons? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag meer. Solliciteren kan tot 1 december 2020!

Tot snel!

[email protected]

06 12 13 14 82


Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en bepaal jij hoe jouw loopbaan eruit gaat zien. Je kunt binnen Maandag® flexibel aan de slag en je geeft zelf aan hoeveel uur jij beschikbaar bent. Vanuit een (vast) dienstverband bieden wij je de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken. Een vast contactpersoon zorgt ervoor dat je doorlopend kunt sparren en de juiste begeleiding krijgt. Daarnaast ontvang je:

  • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning vanuit Maandag®
  • Een betrokken contactpersoon die jou volledig ontzorgd, daar ben ik als recruiter verantwoordelijk voor!

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Tijdens het complete traject wordt jij begeleid door mij, jouw vaste contactpersoon. Samen overleggen we welke stappen we gaan zetten om de juiste opdracht voor jou te vinden.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verpleegkundige in Arnhem