Vacature Meewerkend Voorman Avonddienst - Arnhem

Arnhem

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring als heftruckchauffeur of logistiek medewerker en heb je de ambitie om door te groeien naar voorman? Bij dit bedrijf kan jij in de middag en avond aan de slag als Meewerkend Voorman Heftruckchauffeur. Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer snel!


Jouw nieuwe werkgever

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 90 jaar een spraakmakende naam in de logistiek. Het is in de jaren 20 van de vorige eeuw ontstaan als familiebedrijf en uitgegroeid tot een groot logistiek bedrijf. Ze hebben ongeveer 100 medewerkers in dienst en hebben een modern en goed onderhouden wagenpark. Vanuit hun locaties in Arnhem werken ze samen met een heel aantal productiebedrijven. Ze rijden naar Duitsland, Italië, Frankrijk en binnen de Benelux.


Hoe ziet een dag als Meewerkend Voorman Heftruckchauffeur eruit?

Jouw dag begint om 13:00. Je kan dus lekker uitslapen. Je begint met een bak koffie in de kantine en spreekt met je collega’s de dag door. Als de shift is begonnen zorg jij ervoor dat de vrachtwagens geladen en gelost kunnen worden. Daarnaast houdt jij je bezig met het verzamelen van de orders en zorg je dat alle producten op de juiste plek terecht komen. Ook is het jouw taak om de administratie bij te houden. Dit houdt in dat jij alle inkomende en uitgaande vracht registreert. Daarnaast stuur jij op de vloer de mensen aan en ben jij de schakel tussen de teamleider en de werkvloer. Om 22:00 zit jouw dag erop. Tijd voor een avond verdiende rust.


Wat kan je van ons verwachten?
  • Een bruto startsalaris tussen €2450, en €2600,- per maand op basis van 40 uur;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag op jaarbasis;
  • een gezellig bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • zicht op een contract bij de opdrachtgever zelf;
  • een goede pensioenregeling;
  • werkschoenen.
Wat verwachten wij van jou?
  • Recente ervaring in een logistieke werkomgeving;
  • ervaring met de heftruck;
  • je kan op eigen kracht in Arnhem komen.
Enthousiast geworden?

Super! Reageer snel door je gegevens achter te laten en op de sollicitatieknop te klikken. Heb je nog een vraag? Stuur mij (Tim Matthijs) een appje op 06 86 81 58 05. Zie ik jouw sollicitatie straks verschijnen?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Meewerkend Voorman in Arnhem