Vacature Schoonmaker Assen

Assen

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je bent woonachtig in de provincie Drenthe en je bent opzoek naar een nieuwe baan in een leuk en gezellig team! Je bent deze week zoals je hebt doorgegeven 10 uur ingepland en meld je bij de objectleidster. Nadat jullie samen de planning hebben doorgenomen pak jij je schoonmaakproducten in en gaat op de fiets die je van het bedrijf krijgt richting het eerste vakantiehuis. Gelukkig is je collega al aanwezig, zodat jullie de werkzaamheden samen kunnen uitvoeren, wel net zo gezellig! Samen zorgen jullie ervoor dat het vakantiehuis weer spik en span uitziet. Als schoonmaker vakantieparken werk jij secuur en snel, de gasten laten immers niet op zich wachten!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als schoonmaker vakantieparken ben jij onderdeel van een goed geoliede machine. Je begint de dag met een kop koffie en bespreekt de planning door met de objectleidster. Bij dit overleg komen alle vakantiehuizen aanbod, zo weet jij precies wat je die dag te doen staat en hoeveel tijd je hebt om deze klus te klaren. Je pakt je schoonmaakproducten in en gaat op de fiets naar het eerste vakantiehuis toe, je zorgt ervoor dat elk hoekje en kiertje wordt meegenomen zelfs onder het bed en de bank blijft er voor jou geen stof liggen. Je verlaat het vakantiehuis met een goed gevoel, je vindt het heerlijk dat het vakantiehuis weer schoon is. Want opgeruimd staat netjes!

JE WERKPLEK
Je komt te werken op een groot vakantiepark in de provincie Drenthe. Je begintijd kan variëren van 07:00 uur - 09:00 uur s morgens dit ligt aan de planning die wordt gemaakt, dit is voor jou geen enkel probleem. Samen met je collegas en objectleider lopen jullie de planning langs en gaan jullie aan de slag. Na een dag heerlijk samen werken ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Herken jij jezelf terug in dit profiel? Reageer dan nu door te solliciteren met de onderstaande knop. En wij nemen contact met je op!

lees meer

Gestelde eisen - Je bent parttime beschikbaar voor de maandag, vrijdag, zaterdag en zondag (of één van deze dagen)
- Je spreekt de Nederlandse taal;
- Je vindt het niet erg dat je flexibele begintijden hebt;
- Je werkt graag in teamverband maar kan ook zelfstandig werkzaamheden uitvoeren;
- Je bent fysiek in orde zodat je elk hoekje kan meenemen;
- Je bent proactief en pakt graag nieuwe werkzaamheden aan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 14,01 p/u
Extra informatie - Als schoonmaker vakantieparken ben jij parttime beschikbaar
- Verdien jij zonder ervaring vanaf €14,01 per uur incl. reserveringen
- Een leuk en gezellig team met veel flexibiliteit
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een fiets van het vakantiepark zodat jij je kan voortbewegen

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Cheyenne van Slooten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Assen