Vacature Telefonisch Verkoper - Assen

Assen

Olympia
  • Olympia Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij commercieel aangelegd en heb je een vlotte babbel? Dan is dit wellicht een leuke flexibele functie voor jou!

Als telefonisch verkoper ga jij je actief bezighouden met het voeren van verkoopgesprekken op de zakelijke markt. Weet jij op het juiste moment de juiste vraag te stellen en beschikbaar jij over een gezonde dosis overtuigingskracht? Dan kom jij tot verkoop en scoor je nog leuke bonussen ook!

Aan de hand van de kennismaking en je training zal in overleg bepaald gaan worden op welk project jij ingezet zal gaan worden.

lees meer

Gestelde eisen

Je hebt de drive en de lef om te verkopen en je laat je niet snel afwimpelen aan de telefoonlijn. Een prettige telefoonstem en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij wel van belang. Daarnaast ben je servicegericht naar de klant en/of potentiële klant. Ben je flexibel inzetbaar en vind je het leuk om in een commerciële wereld aan de slag te zijn, dan is dit de juiste baan voor jou!

Verder breng je mee:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 20 uur per week beschikbaar, waarvan 2 avonden en één zaterdag per maand. Je uren zijn eventueel uit te bereiden naar 36 uur per week.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een functie die zowel parttime als fulltime is in te vullen. Je komt meteen op contract bij de opdrachtgever! Je start met een trainingsweek, die later wordt vergoed als je aan het werk bent.

De vaste trainingsavond is de maandagavond, waarop je vervolgens de dinsdagmiddag- of avond je vervolgtraining hebt. Beide trainingen vinden plaats in Assen. De rest van de week mag je je blokken zelf inplannen.

Salaris
Je start met het Contactcenter CAO. Voor 21 jaar en ouder zal dit 9,72 per uur zijn. Voor jongeren geldt je leeftijd + 1 jaar.

Bonussen
Bij de diverse projecten zijn leuke bonussen per verkoop te verdienen, die je salaris zeker aantrekkelijk zullen gaan maken!

Reiskosten
Er wordt een reiskostenvergoeding gehanteerd. Ook voor de trainingsdagen zul je je reiskosten vergoed gaan krijgen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij contactcenter in hartje Assen. Er heerst een gezellige en informele werksfeer met enthousiaste collega's. Je komt terecht in een team, waar de teamleider je direct leidinggevende zal zijn. Waarbij zowel jij, als de resultaten voorop staan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Telefonist in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures