Vacature Servicetechnicus Sprinklertechniek - Assen

Assen

ABC Professionals
  • ABC Professionals Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Dit ga je doen als servicetechnicus sprinklertechniek;
  • het uitvoeren van werkzaamheden aan utilitaire installaties bij verschillende klanten in de regio Noord;
  • krijg je de opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan deze sprinklerinstallaties op te lossen en daarmee zorg je er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de kwaliteitsnormen;
  • ben je samen met je gemotiveerde onderhoudsteam een belangrijk persoon in de ontwikkeling van de afdeling.

lees meer

Gestelde eisen Wij gaan graag met je in gesprek als je in de functie van servicetechnicus sprinklertechniek beschikt over onderstaand diploma, ervaring & vaardigheden;
  • je hebt minimaal een mbo 3/4 diploma werktuigbouwkunde, aangevuld met vakgerichte opleidingen in de fire safety/sprinkler;
  • je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
De functie-eisen zijn opgesteld als een richtlijn. Mocht je de functie interessant vinden maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Onze projectmanagers kijken verder dan je cv, dat is juist waarin wij ons onderscheiden van andere detacheringsbureaus. En daarom komt het ook regelmatig voor dat we een kandidaat toch weten te bemiddelen naar een functie ook al voldoet een kandidaat niet helemaal aan de eisen.

Stel, jij hebt niveau 3 afgerond maar je hebt een interessante vacature gezien waar niveau 4 voor gevraagd wordt. Dan bestaat de mogelijkheid om niveau 4 af te ronden of te halen op kosten van ABC Professionals. Een leerwerktraject is namelijk bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou van harte uit om toch te solliciteren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie De werkzaamheden zullen worden verricht voor een elektrotechnische dienstverlener dat actief is in 70 landen met wereldwijd 150.000 medewerkers. Het is hun missie om bij te dragen aan een duurzame wereld. Samen voorzien ze de klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

Als marktleider in Noord-Nederland zet dit bedrijf zich in d.m.v. innovatieve concepten en integrale oplossingen voor het succes van klanten in de industriële & utilitaire onderhoudsmarkten. 

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

lees meer

Contactpersoon ABC Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudstechnicus in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures