Vacature Schilder - Assen

Assen

SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Door innovatie en opleidingen blijven we continu met de juiste technieken werken toepassen en kunnen we een van schilderwerk blijven toepassen. We hebben een resultaatgerichte samenwerking met andere partijen, waardoor teams worden gecreëerd  die die voor  langere tijd het onderhoud van panden verzorgen. Door onze platte organisatie en korte lijnen zijn we een flexibele organisatie en hebben we de kennis in huis om projecten volledig zelfstandig op te lossen.

De baan

Bij ons kom je te werken aan grotere onderhoudsprojecten waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor het opknappen van bestaande woningen. Je werkt nooit alleen en goede communicatie is erg belangrijk. Het kan namelijk voorkomen dat je af en toe een bewoner met een vraag te woord moet staan en met collega’s moet je overleggen over de voortgang van het project. Ook is samenwerking met andere vaklieden, zoals een timmerman vaak van toepassing.

Functie eisen

  • Enkele jaren relevante schilder ervaring;
  • In bezit van Rijbewijs B;
  • Je hebt een praktische instelling, je bent gedisciplineerd en accuraat;
  • In bezit van VCA;
  • Hands-on mentaliteit.

Wij bieden

  • Afwisselende baan met uitdagende projecten;
  • Salaris op basis van leeftijd en ervaring € 14,00 – € 19,00;
  • Wekelijkse betaling van loon;
  • Werken bij een bedrijf met toekomstperspectief.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Wulfert van Goor op telefoonnummer 0341-437032. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 14,00 - € 19,00 p/u
Bedrijfsomschrijving SchilderMeesters is het platform werk binnen de Schilders- en Glaszettersbranche. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor Schilders en Glaszetters veel aanbod in interessante vacatures in het onderhoud, renovatie, nieuwbouw en particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We hebben altijd werk bij jou in de regio.

lees meer

Contactpersoon SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures