Vacature Servicedesk Medewerker - Assen

Assen

Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Lijkt het jou leuk om voor een ICT-dienstverlener te werken met zo’n 12.000 werknemers binnen de overheid? Duik je graag de diepte in bij een probleem? Krijg jij een voldaan gevoel als jij mensen verder hebt geholpen? Op deze Servicedesk staat klanttevredenheid hoog in het vaandel! Je krijgt de mogelijkheid om de service echt naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je in een team van ongeveer 30 collega’s. Je geeft hierbij ondersteuning aan medewerkers voor meer dan 300 applicaties. Enthousiast? Lees gauw verder…

Wij vragen daarvoor:

 • Een afgerond MBO ICT Beheer niveau 4 opleiding;
 • 0,5 tot 5 jaar werkervaring;
 • De juiste kennis: om dit helder te kunnen overdragen aan interne medewerkers;
 • Enthousiasme: dat je het leuk vindt om jezelf uit te dagen;
 • Ervaring met ITIL-processen, Windows 10, Office-producten, mobile devices (iOS, Android, Windows Mobile);
 • Ervaring met virtualisatie-technieken zoals VMware, RES, MDA en Citrix is een pré;

Werken voor igen
igen is een jonge organisatie met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sleutel tot ons succes ligt in persoonlijke aandacht voor onze collega’s en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega met wie wij nauw in contact staan in goede en in minder goede tijden. Daarbij hoort actieve begeleiding om jouw ontwikkeling te bevorderen.

Jouw eigen ontwikkeling staat bij igen centraal! We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er van overtuigd dat deze ambitie vanuit jezelf moet komen en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten én een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt. Voor je het weet kun je zo verder doorgroeien naar jouw uiteindelijke droombaan. “Work hard and have fun” – igen.

Wat krijg je als igenner?

 • Een salaris tussen de €1.700 en €2.600;
 • Volledige reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot een leaseauto;
 • Een jaarcontract met een goede pensioenregeling;
 • Toegang tot onze online Universiteit om eventuele certificering te behalen (volledig vanuit igen gefinancierd!);
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw loopbaandoelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 8,33% vakantiegeld.

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als Servicedesk Medewerker in Assen? Of wil je meer weten over de vacature? Solliciteer direct via [email protected] of neem contact op via whatsapp/bellen met Manon Bos (0657380119).


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.700 - € 2.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn igen.
Een organisatie voor en door Young Professionals.
igen wil alle organisaties in Nederland laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van de Digital Generation kan inzetten en laten groeien. Get ready for the Digital Natives!
En een betere wereld begint bij jezelf 😉 Het hoofdkantoor van igen bevindt zich in een bruisende Startup Community, een samenleving van Young Professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.
In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Dat is igen.

lees meer

Contactpersoon Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedeskmedewerker in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures