Vacature Allround bouwkundig engineer - Assen

Assen

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze opdrachtgever is een bedrijf met korte lijnen en samenwerking en waardering zijn kernwoorden. Zij zijn voor hun vestiging in de buurt van Assen opzoek naar een allround bouwkundig engineer. Oog voor detail is belangrijk bij de realisering van een succesvol bouwproject. Als bouwkundig engineer beschik jij over een hbo-diploma bouwkunde en ervaring met BIM en REVIT. Je hebt een drive om vakkundig te werken.

Heb jij hbo Bouwkunde en wil jij je horizon verbreden? Dan stel ik je graag voor aan deze opdrachtgever. Bel mij op 06 53 30 42 07 om meer te weten te komen over de functie van allround bouwkundig engineer over de opdrachtgever. Je kunt mij ook een mail sturen met je cv naar [email protected]

Als bouwkundig engineer kan je tekeningen maken en lezen en omzetten naar de werkvoorbereiding. Door jouw kennis kan jij snel schakelen en ben je breed inzetbaar. Je taken zijn:

 • Het maken van bestektekeningen, plattegronden, werktekeningen en detailtekeningen
 • Samenwerken met collega’s om projecten goed te laten verlopen
 • Je creëert en controleert de tekeningen in Revit
 • Het aanvragen van vergunningen
 • Je legt contact en communiceert met opdrachtgevers en collega’s

lees meer

Gestelde eisen

Om een goede invulling aan deze afwisselende functie te kunnen geven, voldoe jij aan de volgende functie-eisen:

 • Je hebt een hbo-diploma bouwkunde
 • Ervaring als tekenaar in de bouw
 • Je kan goed omgaan met Revit
 • Communicatief en organisatorisch vaardig

lees meer

Extra informatie

Wat krijg je er voor terug:

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf
 • Een goed salaris
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan een auto en telefoon
 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s
Solliciteren bij

Wij zoeken een creatieve en oplossingsgerichte kandidaat met oog voor detail. Als kandidaat voor de functie van tekenaar bouw heb jij voldoende werkervaring en beschik je over een hbo-diploma bouwkunde.Je bent enthousiast over verschillende soorten bouwprojecten en het lijkt jou een leuke uitdaging om als bouwkundig engineer te gaan werken voor een regionaal actief bouwbedrijf voor hun vestiging in de regio Assen. Bel mij op 06 53 30 42 07 om meer te weten te komen over de functie van tekenaar bouw en over dit landelijk bouwbedrijf. Je kunt je cv sturen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Quinten Zondervan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Bouwkundig Engineer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures