Vacature ANIOS / basisarts cardiologie Medical Trainee - Assen

Assen

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Gedreven dat ben jij zeker maar... wat je precies wilt dat weet je nog niet! Lees snel verder wat een Medical Traineeship jou voor kansen biedt.


Jouw nieuwe baan

Een ontwikkeltraject van één of twee jaar voor basisartsen met goede inhoudelijke supervisie op de werkvloer, een eigen opleidingsbudget, persoonlijke coaching én verschillende werkervaringsplekken. Een Medical Traineeship met als doel: een weloverwogen keuze maken voor een opleidingstraject tot medisch specialist. Bijvoorbeeld de huisartsenopleiding, maar er zijn nog heel veel andere specialismen te ontdekken. Zowel in de kliniek als erbuiten, in Nederland of het buitenland. Of denk aan interne geneeskunde, cardiologie, SEH, ouderenzorg of psychiatrie.  Je werkt gewoon als ANIOS, maar over de plus vind je hieronder meer.

Maar wat maakt dan het verschil met een andere ANIOS vacature?

Wij zoeken een passende werkplek voor je in jouw regio. Je gaat als ANIOS aan het werk, zonder dat je je hoeft te profileren als dé potentiële AIOS. BKV geeft aan hoe het zit, namelijk dat je relevante werkervaring wilt opdoen. Je wordt goed ingewerkt door een collega arts en je hebt samen met ons tussentijds meerdere evaluatiegesprekken op de werkplek. Wil je bijgeschoold worden op een onderwerp of leren hoe jij je expertise met anderen deelt? BKV biedt je hier de tools voor. We hebben hiervoor de juiste trainers. We bieden je een persoonlijke coach om jezelf te verrijken als mens en als dokter. Hiermee voer je spiegelgesprekken.

Je bepaalt zelf in welke specialismen je werkervaring op doet. Je zorgt zo voor meer zelfvertrouwen wanneer je straks solliciteert voor een opleidingsplaats! We voeren een uitgebreid intakegesprek waarbij we jouw wensen en behoeftes in kaart brengen, en bepalen zo hoe jouw traject eruit gaat zien. In je eigen regio, ergens anders in Nederland of misschien zelfs in het buitenland!


Jouw nieuwe werkplek

Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Hoe? Door samen met jou te zorgen voor de best mogelijke zorg in Nederland. Ga jij die uitdaging met ons aan?

Haal het beste uit jezelf en je carrière in dienst van BKV!


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven, daar ligt het niet aan. Niemand klaagt over alle 'vlieguren' die gemaakt moeten worden om ergens specialist in te worden. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf in moet herkennen om een échte ANIOS-plus te zijn, is het volgende:

  • Je bent leergierig op en bent nieuwsgierig. Je wil meer zijn dan alleen uitvoerend arts.
  • Je deelt graag jouw kennis en ervaring met andere ANIOS tijdens jullie intervisiemomenten.
Arbeidsvoorwaarden
  • Jouw salaris is afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent. Wij volgen deze cao's. Wij zijn ervaren onderhandelaars en halen de beste optie voor jou naar boven.
  • We bieden je minimaal een jaarcontract, langer mag. Dat bepaal jij. De keuze is aan jou!
  • We maken met jou vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten plannen. Jij hebt de regie! Dus liever het eerste jaar fulltime werken en in het tweede jaar meer focus op ontwikkelcomponenten of andersom.
  • Samen bepalen wij jouw beste strategie binnen haalbare kaders uiteraard. Het is de bedoeling dat de balans tussen werk en privé geborgd blijf.
  • Indien wordt gekozen voor een dienstverband op basis van detachering behoort een leaseauto tot mogelijkheden (bij een dienstverband vanaf 24 uur per week).
Verdere informatie

Reageer direct op deze vacature! Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Voor uitgebreide informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Jennick Schuermans via + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 34 92 05 45 of per mail via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Assen