Vacature Project manager - Balk

Balk

PART Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Op zoek naar een leuke en uitdagende functie als die van Projectmanager? Omdat onze opdrachtgever groeit en het aantal projecten verder stijgt zijn we op zoek naar structurele uitbreiding van het team. Ben je bereid om jezelf te blijven ontwikkelen en hierbij inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Dan is deze vacature van Part Techniek een prachtkans!

Als projectmanager werk je samen met je collega projectmanagers en met de afdelingen verkoop, inkoop, engineering, productie en montage. Je bent verantwoordelijk voor:
  • het tot uitvoer brengen van projecten van € 100.000 tot € 1.500.000;
  • coördinatie en planning van alle activiteiten, vanaf order tot oplevering aan de klant;
  • het bewaken van de projectstatus, projectbudget en financiële rapportage;
  • het verzorgen werkinstructies voor projectmedewerkers;
  • het verzorgen van interne en externe communicatie met de klant..
 

lees meer

Gestelde eisen Een afgeronde technische HBO-opleiding (WTB, TB, Bouwkunde). Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Franse of Spaanse taal is een pré. Vaardigheid met tekstverwerking- en spreadsheetprogramma’s (Word, Excel, MS Project, Outlook, Powerpoint, etc.)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Duits, Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Frans, Spaans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Part Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. Part Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. Part Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!

Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.

lees meer

Contactpersoon PART Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Engineer in Balk