Vacature BI Specialist (QlikView/QlikSense/SQL) intern! | Barendrecht

Barendrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je bent een allround BI specialist die goed is in het vertalen van behoeften vanuit business naar BI oplossingen. Dit doe je binnen verschillende disciplines binnen de organisatie, je zult dus schakelen met verschillende stakeholders. Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, betreft het een interne functie. Hierbij zul je verantwoordelijk worden voor het analyseren van klantdata, rapportages maken en dashboards opzetten, het beheren van het Datawarehouse en het ondersteunen van je collega’s met (ad-hoc) rapportages. Kortom, een leuke interne functie met genoeg uitdaging. Je gereedschap bestaat uit SQL, QlikView en/of QlikSense, het is dus belangrijk dat jij hier ervaring mee hebt!

lees meer

Gestelde eisen

– HBO/WO werk en denkniveau;
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
– Analytisch en communicatief sterk;
– Ervaring met SQL, QlikView en/of QlikSense;
– Oog voor kwaliteit, analytisch en communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en daarnaast ook een goede pensioenregeling. Tevens krijg je korting op een breed scala aan verzekeringen en zijn er opleiding- en trainingsmogelijkheden.

Interesse? Neem dan contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp is ook mogelijk. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is actief is de assurantiewereld, het klinkt heel serieus en ze zijn ook zeker professioneel. Echter, je komt te werken in een informele setting. Er hangt ook een fijne werksfeer en er worden regelmatig leuke activiteiten gepland met het team. Vanwege succes zijn ze flink aan het uitbreiden. Voor hun data team zijn ze zoekende naar BI professionals met ruime ervaring met dashboarding/visualisaties. Vanwege de groei van de organisatie is er steeds meer vraag naar structuur binnen de informatievoorziening. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Specialist in Barendrecht