Vacature Productiemedewerkers - Barneveld

Barneveld

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij ervaring in de foodsector en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid in je werk?
Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.
Het bedrijf werkt met 2-ploegendiensten, een ochtenddienst en avonddienst. De ochtenddienst is van 06:00 tot 14:00 (maandag t/m vrijdag) en de avonddienst maandag t/m woensdag 14:00 tot 00:00, donderdag van 14:00 tot 23:30 en de vrijdag ben je vrij!

Je komt te werken bij een productie afdeling waar je onder andere melkproducten gaat storten in stortbakken.
De productieruimte valt onder ''high-care'', dus dien jij je aan strenge voorwaarden te houden met betrekking tot de hygiëne.
In deze ruimte vinden de stortwerkzaamheden plaats; het kan zijn dat je zakken open maakt en in de stortbak leegt, of dat je big bags los knoopt en die leeg laat lopen in de bakken.Daarnaast ben je, samen met de ploeg waarin je werkt, ook verantwoordelijk voor het schoon houden van de fabriek.Een ander belangrijk deel van je werk is het klaarzetten van vrachten. Denk hierbij aan het folie afhalen van de pallets met zakken of het folie van de big bags afhalen. Dit wordt klaargezet met behulp van een heftruck.

lees meer

Gestelde eisen Ervaring binnen de foodsector;

Bereid in 2- ploegendiensten te werken;

Je weet van aanpakken en bent fysiek in staat het werk uit te voeren;

Ervaring met Heftruck, wanneer je niet beschikt over een certificaat is deze via ons te behalen.

lees meer

Extra informatie Een goed basissalaris exclusief 12% ploegentoeslag;

Kans op vaste aanstelling;

Werken binnen een groeiend bedrijf;

Altijd vroeg weekend;

Werken in een hecht team;
Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Mark Dokter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Barneveld