Vacature Ben jij onze nieuwe bedrijfsadministrateur/ financieel medewerker? - Bergschenhoek

Bergschenhoek

Avra Group B.V.
 • Avra Group B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij ervaring opgedaan als bedrijfsadministrateur/ financieel medewerker en sta je nu klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Zoek je daarnaast diversiteit in je werkzaamheden en wil je mee groeien binnen de organisatie? Bij ons krijg je die kans, met de zekerheid van een vast contract. 

Dit staat je te wachten
Jij bent dé financieel strateeg die niet bang is om bepaalde stappen te zetten om zijn doelen te behalen. Met jouw gevulde rugzak in Finance zoek je constant naar verbeteringen in de processen, in de planning of de budgettering. Maar wat doe je dan precies?

Als bedrijfsadministrateur/ financieel medewerker houd jij de volledige financiele administratie in de gaten en kijk je waar kosten bespaard kunnen worden. Met behulp van jouw collega's leiden jullie alles in de juiste banen. Daarnaast houd jij je bezig met project controle, waarbij kosten en baten duidelijk in kaart worden gebracht. Tot slot houd jij in de gaten of de cijfers aansluiten met de ambities en plannen die zijn gemaakt door ons als organisatie.

Dit krijg je er voor terug
Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier en waardering centraal staan. Jouw collega's dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden: 
 • Een passend salaris.
 • 4 wekelijkse salaris
 • Een hecht team
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.
Dit zijn de voordelen van werken bij Avra Group
Binnen Avra Group heb je diverse carrièreperspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.

lees meer

Gestelde eisen Dit ben jij
Jij bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Jij zorgt ervoor dat de financiele administratie klopt en controleert dit regelmatig met het team.
Zodra jij een kans ziet tot een verbetering in het proces, ben jij niet bang om dit aan te kaarten. Jij legt dit voor aan jouw collega's en samen kijken jullie naar de mogelijkheden.
 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
 • Je herkent je in onze kernwaarden!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Extra informatie Zien we jou binnenkort?
Ben je enthousiast? Zie je het zitten om mee te groeien met AVRA? Mooi! Dan zouden wij graag eens kennis willen maken. Maak meteen een afspraak! Of neem eerst contact op als je graag meer zou willen weten over jouw mogelijkheden bij AVRA. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Wellat Demir via 06 28 25 25 97 of [email protected]
Voldoe je niet volledig aan de eisen? Toch zien wij graag je sollicitatie tegemoet! 


Avra Group B.V.
Weg en Bos 7,
2661 DG Bergschenhoek 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Avra houdt zich sinds 2007 bezig met de aanleg van glasvezelnetwerken en heeft in de afgelopen jaren dan ook veel ervaring hiermee opgebouwd. Kwaliteit, Zekerheid en Service staan hoog in ons vaandel. In combinatie met Passie voor het werk onderscheidt dit AVRA ten opzichte van vele van onze concurrenten. We komen onze beloftes na en staan voor het werk dat we leveren. Hierdoor hebben onze opdrachtgevers vertrouwen in onze organisatie en werkwijze.

lees meer

Contactpersoon Dhr. W. Demir
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Finance Administrator in Bergschenhoek