Vacature (Aankomend) Koeltechnisch Monteur - Best

Best

MACH-IP BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Koele kikkers opgelet, wij zijn op zoek naar jullie. Onze opdrachtgever gaat graag aan de slag met servicegerichte, technisch onderlegde en communicatief vaardige heren of dames. Herken jij jezelf in deze omschrijving, kom dan snel met ons in contact!

Organisatie

De opdrachtgever heeft alle kennis en expertise in huis om het logistieke proces en koudeketen te optimaliseren. Met oplossingen op het gebied van nationaal en internationaal transport, Pharma, Retail en Intermodaal transport zijn ze de partner op het gebied van geconditioneerd transport.


Functie-eisen
  • een opleiding, werk- of denkniveau op minimaal MBO 4 niveau;
  • ervaring in de koel-, auto-, installatie- of elektrotechniek is een pre, bijvoorbeeld als monteur in een werkplaats of buitendienst;
  • je bent bereid om alles te leren over koeltechnische installaties;
  • je bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands. Kennis van Engels is een pre;
  • je hebt affiniteit met computers en Windows programma’s;
  • je toont inzet voor jaarlijkse bijscholing en interne certificering;
  • gezien het serviceverlenende karakter van onze werkzaamheden zoeken wij collega’s met een flexibele instelling ten aanzien van werktijden en locatie.
Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Word format mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving MACH-IP is een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau dat zich richt op technisch, kantoor en financieel personeel. MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Koeltechniek in Best