Vacature Verkoopmedewerker Kaas - Best

Best

Makro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is ons doel. Als fulltime of parttime vakmedewerker in de vestiging draag jij hier direct aan bij. Heb jij een passie voor food en krijg je energie van het helpen van klanten? Weet je wat er van een horeca-, winkel-, of verkoopmedewerker gevraagd wordt en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een groots Makro.

Als vakmedewerker ken jij de producten waarmee je werkt. Je beantwoordt met plezier de vragen van klanten, geeft advies en vertelt het verhaal hierachter. Meedenken doe je met liefde. Bovendien zet je graag een stap extra om klanten een goede oplossing te bieden. Je snapt dat de presentatie van producten belangrijk is. Als vakmedewerker leer je ontzettend veel en heb je veel mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je doen?
Jij voert met passie voor onze producten het vlekkenplan uit en zorgt zo voor een aantrekkelijke presentatie van de afdeling. Je adviseert klanten en leert hierbij zelf ook steeds meer over ons mooie assortiment. Door producten te combineren verras je klanten met oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. Je bewaakt continu de kwaliteit van producten en de uitstraling van de afdeling. Met jouw gastvrije houding verover jij het hart van klanten. Hierbij voel je precies aan wanneer zij advies willen en wanneer niet.

Jou zoeken we
Gastvrijheid zit in jouw DNA. Jij geniet van het contact met klanten en je bent dé reden dat zij nog eens terugkomen. Klanten verrassen met de beste oplossing: daar ga je voor. Je bent creatief en kunt goed samenwerken. Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau en hebt kennis van de producten in jouw expertisegebied. Deze kennis wil je bovendien graag verder uitbreiden. Vakmedewerker bij Makro is de perfecte volgende stap in je loopbaan, zeker als je eerder als horecamedewerker, winkelmedewerker of verkoopmedewerker hebt gewerkt. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt als kaasboer, bij een kaaskraam of als medewerker brood, kaas en vleeswaren bij een supermarkt het gewerkt.Tot slot ben je minimaal 12 en 36 uur per week beschikbaar en overdag, ’s avonds en in het weekend flexibel inzetbaar.

Makro Food Academy
Makro helpt jou graag op weg om dé specialist binnen jouw vakgebied te worden.
Bij de Makro Food Academy investeren we voortdurend in je ontwikkeling door bijvoorbeeld masterclasses, e-learnings en specialistendagen. Beschik je nog niet over een SVO diploma? Ook het halen van een SVO-vakopleiding behoort tot de mogelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving In 1968 opende Makro haar eerste vestiging in Amsterdam. De formule sloeg aan. Makro werd al gauw een begrip in Nederland. Nu hebben we zeventien vestigingen. Met ruim 3500 medewerkers. Heel ondernemend Nederland kan op Makro rekenen. Toen, nu én in de toekomst.

lees meer

Contactpersoon Makro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Best