Vacature Commercieel Medewerker - Best

Best

Raaak personeel
 • Raaak personeel Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Liefde voor het horeca vak en passie voor sales? Ga dan aan het werk als Commercieel Medewerker Binnendienst bij deze organisatie in Eindhoven! Salaris tot 2500 bruto per maand

De organisatie waar je komt te werken is horeca groothandel in food en non-food producten. Jouw klanten zijn eigenaren of inkopers van restaurants of hotels, maar ook van cafés en kroegen. Voor de afdeling Servicedesk zijn zij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst ter ondersteuning van jouw collega Accountmanagers.

In jouw functie van Medewerker Servicedesk ben jij het aanspreekpunt voor de klant en heb je dagelijks contact met hen. Vanwege jouw klantgerichte instelling weet jij een prettige en succesvolle relatie te onderhouden en lever je een actieve bijdrage aan het uitbreiden van het huidige klantenbestand. Als Commercieel Medewerker Binnendienst weet je precies waar de klant behoefte aan heeft en weet jij hen te adviseren en te informeren over producten. Zodra er een order binnenkomt, draag jij zorg voor een optimale verwerking hiervan en check je of de producten uit voorraad geleverd kunnen worden of communiceer je de verwachte levertijd.

Als Commercieel Medewerker plan je tevens klantbezoeken in en bereid je samen met de Accountmanager de klantgesprekken voor. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van een optimaal verkoopresultaat. Als Medewerker Binnendienst ben je een echte teamplayer en kun jij perfect samenwerken met jouw collega’s. Samen met hen signaleer je verkoopkansen en weet je verkoopresultaten te analyseren.

Zie jij jezelf al helemaal werken in deze commerciële baan? Solliciteer en bel naar 013 – 303 22 21. Ik vertel je graag meer over de organisatie en de inhoud van de vacature.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
 • MBO4 werk- en denk niveau
 • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of affiniteit met de horecabranche
Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
 • Salaris tot € 2500 bruto per maand
 • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden; denk hierbij aan een uitstekende bedrijfspensioenregeling, ziektekostenverzekering en fietsplan
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Je komt te werken binnen een gemotiveerd en enthousiast team

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Commercieel Medewerker in Best