Vacature Assistent Accountant / Financial Coach met lef! - Beuningen (GE)

Beuningen (GE)

Alinea Werving en Selectie
 • Alinea Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij weet het hè?… Jij voelt je nu eenmaal uiterst comfortabel in het bijhouden van al je inkomsten en uitgaven. Jij bent altijd goed op de hoogte van je financiële situatie en doet je eigen aangifte fluitend. Je helpt anderen ook op weg met hún cijfers en je geeft advies hoe ze dit het beste kunnen doen. Dit gaat je zó makkelijk af dat mensen je weten te vinden en voor je het weet heb je er je beroep van gemaakt. Het is je vak, je passie en stiekem ook nog steeds je hobby….
Jij vindt het leuk om mensen echt te leren kennen, te weten waar ze mee bezig zijn en wilt graag dat stapje extra doen om ze te helpen.
Ben jij dit? En kunnen we je bewegen om in een supergezellige, uitdagende werkomgeving aan de slag te gaan? Dan willen we jou heel graag in ons team!

CasBook Financial Coaching te Beuningen is vanwege uitbreiding op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige:
 
Assistent Accountant/Financial Coach met lef! m/v
(24-40 uur per week)
Wie zijn wij?
CasBook Financial Coaching is een administratie- én advieskantoor actief voor klanten in de regio Arnhem - Nijmegen. We richten ons met name op dienstverlening aan het MKB en particulieren. Door de sterke groei van ons klantenbestand zijn we op zoek naar een uitbreiding binnen ons team! Wat zou het fijn zijn als we een superleuke collega kunnen aantrekken die -net als wij- met openheid, enthousiasme en aandacht een perfecte financiële ondersteuning biedt aan onze trouwe klanten. Deze klanten kiezen bewust voor ons kleinschalige kantoor, met goede kwaliteit en het voordeel van veel persoonlijk contact en aandacht, korte doorlooptijden en lagere prijzen. Onze klanten zien ons echt als een verlengstuk, of beter gezegd de ‘financial coach' voor hun organisatie.

Wat zijn je werkzaamheden?
 • Je stelt jaarrekeningen en publicatiestukken samen.
 • Je verzorgt fiscale aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting, dit allemaal voor onze fijne klanten.
 • Je ondersteunt en begeleidt klanten bij hun periodieke administraties.
 • Heb jij ideeën of zie jij andere taken die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf? Graag! Want jij krijgt bij ons de vrijheid om je ideeën uit te werken en de bijbehorende taken op te pakken.

lees meer

Gestelde eisen Wat vragen we van jou?
 • Jij bent in de eerste plaats een ondernemend persoon met enthousiasme, durf en daadkracht! Je staat je financiële mannetje/vrouwtje door jouw financiële inzicht, rekenvaardigheid, nauwkeurigheid en zelfstandigheid. En nog belangrijker...Je weet hoe je met klanten om moet gaan.
 • Minimaal een MBO niveau-4 diploma (Bedrijfsadministratie) en/of een HBO diploma (richting Bedrijfseconomie of Accountancy).
 • We zoeken iemand met enkele jaren werkervaring binnen de financiële administratie in het bedrijfsleven of bij een accountants- of administratiekantoor. We maken met elk talent een plan hoe je in ons bedrijf tot je recht komt! Het doel is (uiteindelijk) zelfstandig en met veel vrijheden klanten te begeleiden en ze te coachen bij hun financiële vraagstukken.
 • Je kunt werken met diverse (financiële) programma's. Laat ons weten met welke programma's je al kan overweg kan!
 • Communicatief sterk en je bent in staat om verder te denken met onze klanten. Tevens durf je mee te denken met ontwikkelingen binnen het kantoor en feedback te geven richting collega's.
 • Je hebt een gezonde dosis humor en moet kunnen meepraten over sport : ). Zonder gein, we vinden het heel belangrijk om samen óók plezier te maken!
 • Bij voorkeur iemand met een regionale/lokale binding, zodat je de taal van onze klanten kunt spreken en weet wat er in onze regio speelt.
 • Een goede motivatiebrief : -).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie We bieden een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring!
Aantal uur per week 24 - 40 uur p/w
Uren zijn in overleg te bepalen
Extra informatie Wat krijg je ervoor terug?
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden op maat; in ieder geval een laptop, prima onkostenvergoedingen en in overleg een auto van de zaak.
 • 25 vakantiedagen bij fulltime contract; en ja ook in de piekperiode (voorjaar) zijn er gewoon mogelijkheden om er even tussenuit te kunnen. Alles is in goed overleg mogelijk.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden om thuiswerken te combineren met het werken op ons kantoor; werk en privé is prima te combineren zo!
 • Een jaarcontract met de intentie voor een fijne langdurige samenwerking. Indien je ons kunt overtuigen van jouw kennis/ervaring dan zijn we bereid om direct over een vaste aanstelling te praten.
 • Een functie met een grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Denk daarbij aan het volgen van (vervolg)opleidingen. Dit kan op maat worden gemaakt. Wij volgen allen onze (fiscale) cursussen, op kosten van de zaak natuurlijk. Het doorgroeien naar een andere functie zoals bijvoorbeeld Relatiebeheerder behoort tot de mogelijkheden.
 • En last but not least; een fijne werkomgeving met 3 andere, leuke, enthousiaste en ondernemende collega's!
Solliciteren?
Niet twijfelen, solliciteer gewoon bij ons! Alinea, ons externe HR-adviesbureau, ondersteunt ons bij de wervingsprocedure. Heb je vragen over de vacature of wil je eerst een meer gerichte salarisindicatie, neem dan contact op met Marlon Duis via telefoonnummer: 06-43280614 of Whatsapp: https://wa.link/5gejv5 .
Je kunt je sollicitatie richten aan Marlon Duis, via het platform waar je deze vacature tegenkomt. We vragen je nadrukkelijk een motivatie te schrijven en ons duidelijk te maken wat je kunt, waar je staat in je carrière en waarom je denkt ons team goed te kunnen aanvullen. Op 17 september 2021 sluiten we de vacature en op 24 september 2021 zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Kunnen wij op jouw sollicitatie rekenen?

lees meer

Bedrijfsomschrijving CasBook Financial Coaching is een administratie- én advieskantoor actief voor klanten in de regio Arnhem - Nijmegen. We richten ons met name op dienstverlening aan het MKB en particulieren. Door de sterke groei van ons klantenbestand zijn we op zoek naar een uitbreiding binnen ons team! Wat zou het fijn zijn als we een superleuke collega kunnen aantrekken die -net als wij- met openheid, enthousiasme en aandacht een perfecte financiële ondersteuning biedt aan onze trouwe klanten. Deze klanten kiezen bewust voor ons kleinschalige kantoor, met goede kwaliteit en het voordeel van veel persoonlijk contact en aandacht, korte doorlooptijden en lagere prijzen. Onze klanten zien ons echt als een verlengstuk, of beter gezegd de ‘financial coach' voor hun organisatie.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marlon Duis - Alinea
06-43280614
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Beuningen (GE)