Vacature Hovenier aanleg in Bleiswijk

Bleiswijk

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wil jij de beste tuinhuisjes timmeren, de meest opvallende sierbestrating leggen en de mooiste bloemen planten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Bleiswijk zijn wij op zoek naar een hovenier aanleg met ervaring in het vak. Ben jij die hovenier? Lees dan verder!
Wat ga je doen?

Jouw dag begint om 06:15 uur op de zaak met een bakkie koffie. Vervolgens stap je in de bus om rond 07:00 uur aan te komen bij de klus. Als hovenier aanleg ga je aan de slag met de allermooiste tuinen in de particuliere sector. Omdat je bij de klanten over de vloer komt, is het belangrijk dat je de klant te woord kan staan en netjes bent.

Hoe ziet jouw dag eruit? Je doet werkzaamheden zoals het timmeren van tuinhuisjes, vlonders, schuttingen, pergola's en plantenbakken, het aanleggen van (sier)bestrating, het plaatsen van tuinverlichting en natuurlijk het planten van bomen, struiken en bloemen. Dit alles doe je samen met de leukste collega’s en de nieuwste en beste machines en gereedschappen. Een uitdagende gevarieerde baan dus!

Ben jij net klaar met de hoveniersopleiding en ga je graag in de aanleg van particuliere tuinen aan de slag? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Wil jij aan de slag als hovenier aanleg in Bleiswijk? Dan beschik je over het volgende:

  • Ervaring als hovenier aanleg of een afgeronde opleiding tot hovenier
  • Rijbewijs B(E) en een eigen auto
  • Beschikking over uitstekende plantenkennis
  • Communicatief vaardig

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.400 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Wij regelen snel een afspraak bij de opdrachtgever. Daarnaast kan je via ons aanverwante certificaten halen zoals VCA en wij voorzien in eventuele PBM's. Als je eenmaal aan de slag bent, vinden wij nauw contact met jou belangrijk. Ook komen wij graag op bezoek bij jouw werkplek.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hovenier in Bleiswijk