Vacature Wijkverpleegkundige - Bleiswijk

Bleiswijk

GrowWork
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil je een mooie bijdrage leveren binnen de ouderenzorg en aan de slag in de wijk? Heb jij binding met de omgeving Bleiswijk?
Lees dan snel verder!

Als wijkverpleegkundig je organiseer je de zorg in de eerste lijn. Naast lichamelijke gezondheid breng je ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden in beeld. De zorg in de wijk wordt steeds complexer. Hiermee weet je goed om te gaan. Verder verricht je indiceringen en heb je een signalerende en coördinerende rol. Als aanspreekpunt voor netwerkpartners weet je het gezicht in de wijk te blijven! Je coacht en begeleidt je collega’s en je bent verantwoordelijk
voor de kwaliteit van de wijkzorg. Altijd kijk je hoe zaken beter kunnen.

Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling. Daarnaast ben je zelfstandig, integer, geduldig en representatief voor de organisatie.
Ook wanneer er hectiek is houd je het hoofd koel. Het team waarin je terecht komt is betrokken en gezellig. Voor jou de uitdaging om te zorgen dat iedereen op zijn gemak voelt en blijft voelen.

lees meer

Gestelde eisen

• Je hebt een diploma hbo-v of mbo-v.
• Je kunt een VOG overleggen (maximaal 3 maanden oud) of bent bereid deze aan te vragen.
• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
• Je hebt een geldige BIG registratie.

Salarisinformatie Bruto € 2.338 - € 3.154 p/m
Extra informatie

• Een jaarcontract bij GrowWork, met de mogelijkheid tot verlenging
• Salariëring conform de cao VVT. Je inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Als niveau 4 verpleegkundige word je ingeschaald in FWG 45 (€2338,08 tot €3153,90), als niveau 5 in FWG 50 (€2468,58 tot €3582,26)
• Veel ontwikkelingsmogelijkheden vanuit GrowWork. Zo volg je kosteloos en onder werktijd ons opleidingsprogramma “Wijkverpleegkundige, regisseur van wijkzorg”.

Wil je eerst wat meer informatie voordat je solliciteert? Bel dan Marc Wessel, recruiter bij GrowWork, op 06 57 74 51 47 of stuur je vragen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving GrowWork Healthcare is de HR-dienstverlener in de zorgsector. Wij helpen kandidaten de perfecte baan te vinden. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgoverheden en zorgkantoren. Wij zetten ons in om complexe (zorg) inhoudelijke situaties en personele uitdagingen tot een succesvol eind te brengen. Doordat wij breed georiënteerd zijn, weten wij wat er speelt in de zorgsector. Hierdoor kunnen wij jou goed informeren over de verschillende sectoren en functies, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken over de volgende stap in jouw carrière. Naast interessante posities, bieden wij ook rolontwikkelingsprogramma's aan die zich richten op de kwaliteit van zorg, zodat je ten alle tijde blijft groeien en ontwikkelen. Doordat onze professionals zichzelf blijven ontwikkelen, dragen ze zo uiteindelijk bij aan een hogere kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland.

lees meer

Contactpersoon GrowWork
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Wijkverpleegkundige in Bleiswijk Bekijk alle soortgelijke vacatures