Vacature Energieke, commerciële Inkoper - Bleiswijk

Bleiswijk

  • Cemex Trescon Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het maken en bewaken van afspraken en het onderhouden van relaties met leveranciers in binnen- en buitenland. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en speelt hier slim op in om de beste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren.
Verder zorg je ervoor dat de voorraden altijd op het juiste niveau zijn. Dankzij jouw sterke binding met je collega's van team Klantbeleving, het commerciële hart van de organisatie, hebben onze verkopers op ieder moment de informatie beschikbaar die nodig is voor het commerciële proces.
Daarnaast werk je continu aan het verbeteren van de kwaliteit, productiviteit en efficiency van het inkoopproces. Hierbij heb je niet alleen oog voor jouw eigen vestiging, maar voor alle locaties. Je denkt tactisch en vanuit het algemeen belang van de hele groep en levert zo een belangrijke bijdrage aan een optimaal inkoopbeleid voor de lange termijn.
Door de overnames die net zijn gedaan, maar ook door de digitaliserings- en moderniseringsslag die we momenteel doormaken zul je al je inkoopkennis volop kunnen benutten!

lees meer

Gestelde eisen Buiten het feit dat je een energieke, commerciële aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:
·         Je denkt en werkt op hbo-niveau en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
·         Met je goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om relaties te bouwen en tegelijkertijd scherp te onderhandelen.
·         Je werkt analytisch en accuraat en bent helemaal in je element als je verschillende activiteiten tegelijk op je bord hebt.
·         Het bedenken van creatieve oplossingen is je tweede natuur en het zoeken naar kwaliteit en resultaat is je tweede natuur.
·         De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je vloeiend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Extra informatie Je gaat werken in een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarbij je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:
·         Een marktconform salaris. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, 200 uur verlof/jaar op fulltime basis, collectieve bonusregeling, reiskostenvergoeding, gratis parkeren, personeelskorting op onze producten).
·         Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching.
Je werkt op de locatie in Bleiswijk, op het bedrijventerrein Prisma, direct naast de A12. Kom je met de auto? Die kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij prima bereikbaar. En natuurlijk hebben we lekkere koffie, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Cemex Trescon B.V. is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Dagelijks worden onze producten gebruikt op de werkvloer van organisaties in onder andere de gezondheidszorg, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, supermarkten, horeca, wellness, automotive, en land- en tuinbouw.

lees meer

Contactpersoon Ayman Salem
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst in Bleiswijk