Vacature Allround magazijnmedewerker - Bleiswijk

Bleiswijk

UBN Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

In het distributiecentrum van onze klant, een groothandel in zuivel gevestigd in Bleiswijk wordt er hard gewerkt om bestellingen op tijd bij de klant te krijgen. Om ervoor te zorgen dat het verzamelproces optimaal verloopt zijn wij op zoek naar een allround magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een geldig reachtruck certificaat met ervaring.

Je werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen, het verzamelen van zuivelproducten aan de hand van een orderpick lijst met behulp van de reachtruck, je zet de producten op de juiste locatie in de stellingen en overige voorkomende magazijnwerkzaamheden als bijvoorbeeld orders verzamelen en paklijsten controleren. Je werkt in een temperatuur tussen de 5 en 7 graden, maar geen zorgen want er wordt gezorgd voor de juiste kleding zodat je er warmpjes bij zit.

Werktijden zijn van 7.00 uur tot 16.00 uur of 9.00 uur tot 18.00 uur. Mocht het werk nog niet af zijn is het voor jou de normaalste zaak om de klus af te maken.  

– Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat

– Je hebt aantoonbare ervaring op de reachtruck

– Je kan goed werken onder druk

– Je bent enthousiast en leergierig

– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Een fulltime baan van maandag t/m vrijdag (40 uur per week)

– Salaris is op basis van leeftijd en ervaring

– Een prettige werksfeer

– Kans op overname bij de opdrachtgever bij goed functioneren 

Onze klant is een groothandel in zuivelproducten. Zij bieden een breed aanbod van zowel gekoelde als ongekoelde zuivelproducten.

Op het moment dat je bij ons solliciteert bekijken wij binnen een aantal dagen jouw CV. Zien wij een match met onze opdrachtgever? Dan bellen wij jou voor een kennismaking bij ons op de vestiging of via een video call. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden en het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast? Dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw cv? Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Zij willen natuurlijk ook graag beoordelen of de klik die wij hebben gezien terecht is. Na een positieve terugkoppeling van jullie beiden, gaan wij over tot het tekenen van het contract. Dit kan zowel op onze vestiging als online, net wat jij fijner vindt.

lees meer

Gestelde eisen - Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat- Je hebt aantoonbare ervaring op de reachtruck - Je kan goed werken onder druk- Je bent enthousiast en leergierig- Je beheerst de Nederland...
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar meer betrokkenheid?
Wij bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve tot en met MBO-niveau.

Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag.
Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.
Dat is wat we willen, dat is wat we kunnen, dat is wat we doen! Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden!

lees meer

Contactpersoon Angela
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Bleiswijk