Vacature Schoonmaak medewerker - Bleiswijk

Bleiswijk

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je werkt in deze functie op 2 middelbare scholen in Bleiswijk en Bergschenhoek, hiervoor is eigen vervoer dus noodzakelijk. Jij zorgt er met jouw ervaring in de schoonmaak en samen met jouw collega's voor dat deze middelbare school weer netjes is voor de volgende dag. Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 uur - 21.00 uur. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid bieden we je een contract tussen de 10-25 uur per week. Beheers jij de Nederlandse taal voldoende en wil je graag aan de slag? Reageer dan snel.Locatie: De Zijde 3, Bergschenhoek & Wilgenlei 2, Bleiswijk

Uren: 25 uur per week
Plaats: BLEISWIJK 13-5-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Het zelfstandig uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden in lokalen, kantoren en algemene ruimtes;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraad aanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is gewenst; Je hebt een dienstverlenende houding en verantwoordelijke instelling; Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen; Het verkrijgen van een VOG is geen probleem;Goede beheersing Nederlandse taal.Plaats: Bergschenhoek, Bleiswijk, Lansingerland.


Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de € 11,44 en € 12,86, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;Reiskostenvergoeding in overleg;Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied;Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag;Kortingen op diverse verzekeringen;Goede pensioen regeling;Eindejaarsuitkering conform de CAO.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Geoffry Pley, [email protected]
Solliciteren kan tot en met woensdag 23 juni 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,44 - € 12,86 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Bleiswijk