Vacature Planner Productie / Ordervoorbereider (opkweek) - Bleiswijk

Bleiswijk

Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een planner productie / ordervoorbereider.

Bedrijfsprofiel
De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het Westland. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Er zijn twee plantenkwekerijen namelijk één in het Westland, in De Lier, en sinds 1986 een vestiging in Oostland, in Bleiswijk. De zonen van de oprichters hebben deze bedrijven doorgevoerd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee grote, moderne, zelfstandige, up to date locaties.

Functie
Wij zijn op zoek naar een ruimteplanner voor de verschillende productieseizoenen, een optimale planning is de rode draad door ons bedrijf!

Op ons kantoor op de locatie Bleiswijk kom je in een team te werken waar nauwkeurigheid en stressbestendigheid belangrijke factoren zijn bij het maken van de diverse ruimteplanningen. Tevens zal je productielijsten samenstellen, productieaantallen tellen en registreren. Je rapporteert aan de operationeel manager.

Naast deze planning is het voorbereiden van de orders ook een belangrijk aspect van de functie. In nauwe samenwerking met de andere afdelingen vergaar je de benodigde informatie om deze om te zetten en te verwerken tot de benodigde inkooporders en uiteindelijk ook voor de afdeling verkoop informatie bevat voor het maken van de verkooporders.

Dagelijks is er contact en vindt er afstemming plaats tussen planning en productie om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Je zal ook inkopen doen voor plantmateriaal en diverse productiematerialen. Na afloop van een teeltseizoen zal je diverse nacalculaties opstellen.

lees meer

Gestelde eisen
  • Afgeronde opleiding op HBO niveau;
  • Je bent zeer bedreven met Excel;
  • Sterk cijfermatig inzicht;
  • Goed kunnen communiceren met alle lagen van de organisatie;
  • Nauwkeurig, stressbestendig, flexibel.

lees meer

Extra informatie
  • Een plezierige bedrijfscultuur in een familiebedrijf met een team van enthousiaste collega’s;
  • Een fulltime werkweek;
  • Marktconform salaris.
Bedrijfsomschrijving Wij zijn de spin in het web van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, studenten en opleidingsinstituten. Wij voeden de glastuinbouwsector met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die werken in een prettige omgeving en in een goede relatie met hun werkgever.

Glastuinbouw, iets voor jou?
Wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat de glastuinbouw een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie is. Duurzame ontwikkeling en hightech innovatie gaan in de glastuinbouw hand in hand. Daarmee zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld. Tegelijk houdt het dagelijkse werk tussen de planten ons met beide benen op de grond. Spreekt die combinatie je aan? Dan is een baan of een stage in de glastuinbouw echt iets voor jou. Wij helpen je bij het vinden van werk dat bij je past.

Groeien in de glastuinbouw
De glastuinbouw is bij uitstek een sector waarin je als professional kunt groeien en bloeien. Je hebt enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Kasgroeit adviseert niet alleen over opleidingen en cursussen, maar biedt ook loopbaanadvies. We helpen je graag om nieuwe wegen in te slaan of te ontdekken wat bij je past.

Ook voor werkgevers
Als werknemers groeien, kunnen bedrijven bloeien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe stimuleer je je mensen om zich blijvend te ontwikkelen? Hoe ontwikkel jij je tot een betere werkgever? Wij helpen jou als werkgever graag om het beste uit je werknemers te halen.

lees meer

Contactpersoon Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scheduler in Bleiswijk