Vacature Als Fullstack Javascript Junior goede doelen en MVO steunen? - Bodegraven

Bodegraven

CareerValue
  • CareerValue Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ter versterking van het Scrumteam, bestaande uit 3 Developers, een Product Owner en een Tester, is deze organisatie hard op zoek naar een Fullstack Junior Javascript Developer. Het doel is om van jou zo snel mogelijk een Medior en daarna zelfs een Senior Fullstack Javascript Developer te maken.

Jij gaat vanaf dag 1 volop meedraaien in het team. Hierbij krijg je zelf heel veel keuzevrijheid om op te pakken waar jij je prettig bij voelt. De andere Developers ondersteunen en begeleiden je doorlopend. De bedoeling is dat je binnen een week bekend bent met de producten en werkwijze en volledig up and running bent. Uiteraard ben je dan ook nog steeds een Junior en blijft de begeleiding continu even goed. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je eigen initiatief toont en vragen durft te stellen! Ook wanneer jij denkt een training of cursus nodig te hebben om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, kun je dit aangeven en wordt hier ruimte en budget voor vrijgemaakt. Je gaat hier dus een heleboel leren en zal bij deze werkgever ongetwijfeld in hoog tempo uitgroeien tot een expert op het gebied van Javascript!

De technieken waar je sowieso mee komt te werken en waarmee je al bekend moet zijn om in aanmerking te komen zijn:
– HTML/CSS;
– Javascript;
– NodeJS & ReactJS;
– Elke andere techniek waar jij interesse in hebt en die jou helpt groeien. Nogmaals, hierin is veel mogelijk en je hebt hier zelf veel keuze in!

lees meer

Gestelde eisen

Indien je in aanmerking wil komen voor deze geweldige uitdaging bij deze maatschappelijk belangrijke organisatie, is het belangrijk dat je:
– Beschikt over minimaal een HBO opleiding in een relevantie richting (bijvoorbeeld Informatica, Software Engineering/Development, Bedrijfskundige Informatica);
– Enige ervaring hebt (dit mag ook tijdens je opleiding) met de hierboven genoemde talen en frameworks;
– Assertief bent, initiatief toont, vragen durft te stellen en het leuk vindt om mee te denken met de organisatie;
– Een goede werkethiek hebt en niet bang bent je handen uit de mouwen te steken.

Verder is het fijn (maar geen must) als je:
– Ervaring hebt met het werken volgens de Scrum/Agile methodiek;
– Ervaring hebt met één of meer van de volgende tools: MongoDB, MySQL, Jenkins, Ansible, Git.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Extra informatie

Indien jij de geschikte Junior Javascript Developer blijkt en in dienst mag treden bij mijn opdrachtgever, krijg je onder andere:
– Een heel goed en marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring;
– OV- of reiskostenvergoeding;
– Geweldige teamuitjes (er staat een skitrip gepland in januari!);
– Pensioenregeling;
– Bonusregeling (welke kan oplopen tot 12% van een jaarsalaris!);
– Een laptop en indien gewenst een telefoon;
– 25 vakantiedagen;
– Deelname aan sportevenementen (als je dit wilt uiteraard);
– De mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten met grote toegevoegde waarde voor onze maatschappij!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn opdrachtgever is een softwarebedrijf dat van groot belang is voor de maatschappij, zonder dat de meeste mensen dat weten. Zij zijn namelijk actief in onder andere de beveiligings-, infra- en nutssector. Haar oplossingen worden gebruikt door vrijwel alle energie, water en gasleveranciers van Nederland. Zonder de technisch gecompliceerde en intern ontwikkelde software, waar jij als Fullstack Javascript Developer aan mag gaan werken, zouden deze bedrijven grote moeilijkheden krijgen met het verwerken van alle datastromen afkomstig van de Nederlandse huishoudens op het gebied van gas, water en stroom.

Daarnaast doet deze organisatie nog veel meer. Het gaat altijd om technisch diepgaande software oplossingen, gericht op het verzamelen en verwerken van grote hoeveelheden data. Een ander voorbeeld waar bijvoorbeeld aan gedacht kan worden is een toegangscontrolesysteem voor grote (veelal industriële) bedrijven.

Deze organisatie richt zich dus op maatschappelijk belangrijke projecten en ziet hier zelf ook het belang van in. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hier hoog in het vaandel. Dit uit zich in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo is het volledige bedrijf ingericht met LED verlichting, wordt er uitsluitend gewerkt met drukwerk met het FSC keurmerk, worden de +/- 50 werknemers gemotiveerd met fiets- en fitnessprogramma’s en wordt er deelgenomen aan sportevenementen. Daarnaast steunt de organisatie actief goede doelen!

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Bodegraven