Vacature Keuken medewerker & bediening, Boskoop, parttime/fulltime

Boskoop

Perron3 Boskoop
  • Perron3 Boskoop Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Bijbaan / Stage / Tijdelijk contract
  • 8 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Keukenmedewerker | bediening.
Kom jij ons team versterken? Werken in onze keuken, achter de grill, de frituur, pasta’s bereiden, salade’s toppen en bestellingen aan nemen... we doen het allemaal! We zijn opzoek naar een topper die onze crew kan versterken en ons tempo kan bij houden.
-
Bij ons in de zaak sta je in de keuken, op de vloer, achter de kassa en als je een vlotte babbel hebt wellicht ook aan de telefoon. Een afwisselende job waarbij je onderdeel uit maakt van onze leuke crew en weet je hoofd koel te houden ook tijdens de drukke uurtjes tijdens onze spits. We bezorgen (ook) aan huis & serveren gerechten aan onze gasten in onze kleine restaurant ( Wanneer wij weer open mogen ). Samen met je collega's krijg je het voor elkaar al onze gasten zo snel mogelijk van een lekkere maaltijd te voorzien, een beetje stress bestendig zijn is dus wel handig! No worries, met de crew gaan we er tegen aan en vinden we het tof de avond gezellig af te sluiten.

Je zult je bezig houden met:
-Bereiden van gerechten in onze keuken
-Het opvolgen van onze recept presentatie
-Werkvoorbereiding in versproducten
-Werkvoorbereiding in bezorg materiaal
-Helpen bij het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur
-Bestellingen aannemen aan de kassa & telefonisch
-Bezorg bestellingen inpakken en controleren

Wij leren je met plezier hoe wij onze ambachtelijke frietjes bakken, burgers flippen, pasta's bereiden, salades op maken en ons werk voorbereiden.
Misschien heb je al ervaring, dat is mooi! Maar geen vereiste.
Wij leren je met plezier de kneepjes van het vak.
 

 

lees meer

Gestelde eisen Je bent vriendelijk tegen onze klanten en begrijpt wat klantvriendelijkheid inhoud.
Ervaring is handig, maar geen vereiste.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 8 - 40 uur p/w
Uren in overleg, flexibel
Extra informatie Je bent flexibel in te zetten in onze keuken & bediening.
Je steekt je handen uit de mouwen & ziet werk liggen.
Bedrijfsomschrijving Perron3 biedt een Fresh Food beleving in een unieke ruimte, namelijk het voormalige stationspand uit 1936 in Boskoop. Erg trots zijn we op deze geweldige ruimte, waarbij oude elementen van het pand weer zichtbaar zijn geworden.

Vers en lekker eten voor een mooie prijs is onze kracht. Ambachtelijke friet, verse belegde broodjes, ter plekke bereide pasta’s, salades en burgers en dat alles in onze open keuken. Transparantie draagt bij aan onze fresh food beleving.

In 2017 behaalde we met een 9,5 de 6de plaats in de AD Friettest met onze ambachtelijke friet! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Vanaf de eerste dag tot aan vandaag is de Ambachtelijke friet onze grote trots. Wij zijn geen snackbar, maar ook geen luxe restaurant.

Perron3 is de locatie voor elke gelegenheid. Je kunt bij ons binnenlopen voor een broodje of koffie to go om daarna weer snel door te rennen naar de trein. Maar ook is er de mogelijkheid om op je gemak plaats te nemen in ons restaurant voor een gezellige lunch met vrienden, zakelijk overleg of om te genieten van een vers bereide warme avond maaltijd. Bij ons is iedereen van harte welkom!

lees meer

Contactpersoon Youssra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!