Vacature Elektromonteur - Breda

Breda

Feel Flex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze opdrachtgever uit Breda, een elektrotechnisch installatiebedrijf, is per direct op zoek naar een elektromonteur in de industrie. Onze opdrachtgever is actief in eigen projecten. Dit betreft ontwerp, fabricage, plaatsen en onderhouden van besturingssystemen. Dit voor portaal- en bovenloopkranen, hydraulische systemen en besturingskasten voor de voedingsmiddelenindustrie en offshore. Ook zorgen ze voor revisie en onderhoud van onder meer verdeelstations voor diverse energieleveranciers.


Wat ga je doen?

Je werkt aan projecten in de industrie, utiliteit en energievoorziening. Je keurt gereedschappen. Je hebt ervaring in panelen- en kastenbouw (technische automatisering).


Wat wij bieden?
  • Een uitdagende baan
  • Uitzicht op vaste aanstelling
Wat wij vragen?
  • Een afgeronde MBO opleiding (bijv. MBI/TBI)
  • Ervaring binnen de industriële omgeving is een pré
  • Eventueel aanvullende NEN-, VCA- en BEI certificaten
  • Rijbewijs B
  • Flexibele instelling
  • Een gezonde dosis inzet en enthousiasme
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Contactpersoon Luc Bos
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Breda