Vacature Inkoopmedewerker - Breda

Breda

Work-on
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:
Als inkoopmedewerker maak jij deel uit van team Inkoop. Hier wordt het assortiment samengesteld. In deze functie houd jij je met name bezig met het onderhouden van contact met leveranciers en jouw collega's. Bij dit bedrijft in Etten-Leur zijn ze op zoek naar een inkoopmedewerker voor 32-40 uur per week. In deze functie is het belangrijk dat jij administratief goed onderlegd bent. Daarnaast heb jij een flinke dosis enthousiasme en ben beheers jij de Engelse taal volledig. Voldoe jij aan deze checklist? Lees dan snel verder!

Waar kom jij te werken?

Deze organisatie richt zich op de import en export van producten in de golfartikelen, dartpijlen, fitness en yogamaterialen. Zij leveren deze artikelen aan verschillende winkels en groothandels. De klanten bevinden zich in heel Europa en in landen daarbuiten. Je gaat aan de slag in een enthousiast team van collega's. Na een inwerktraject zul je als volwaardig collega onderdeel uitmaken van dit team. Over het algemeen werken ze hier in een informele en toegankelijke sfeer. Elke laatste vrijdag van de maand borrelen ze gezellig en ook organiseert het bedrijf een keer per jaar een toffe BBQ!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Heb je al een goed beeld gekregen? We maken hem nog iets concreter voor je. Als administratief medewerker maak jij deel uit een team met 7 personen waarbij jij verantwoordelijk bent voor de inkoop. Werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld:

 • verwerken van inkooporders en inkoopfacturen;
 • artikelbeheer, informatie verschaffen aan team Verkoop;
 • bijhouden en verwerken van berichten in de inkoop mailbox;
 • contacten onderhouden met je eigen leveranciers;
 • kennis opdoen van milieu en veiligheid;
 • ondersteunen van transactieverwerking met het betalingsverkeer.
Herken jij jezelf hierin?

Ben jij de topper die we zoeken en herken jij je in onderstaand?

 • je hebt een hbo werk- en denkniveau richting internationale handel;
 • je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • je kunt goed werken in een team en bij een groeiend bedrijf;
 • jij bent een échte duizendpoot en kan snel schakelen;
 • jij bent creatief en komt zelf met ideeën.
Wat krijg je ervoor terug?
 • 24 vakantiedagen;
 • salaris van €2.100 op basis van 40 uur;
 • reiskosten worden vergoed;
 • uitdagende baan waar je veel kunt leren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.100 p/m
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!
Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner

Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!
Twintig jaar ervaring

In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!
WIL JIJ BIJ ONS WERKEN?

lees meer

Contactpersoon Michiel Faasse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Inkoper in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures