Vacature Junior Adviseur Zakelijke Verzekeringen Breda

Breda

Veldsink Advies
 • Veldsink Advies
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Freelance
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij wil graag aan de slag bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland en de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen tot zakelijk adviseur! Veldsink – Titulaer & Westerterp in Breda is op zoek naar een junior zakelijk adviseur buitendienst. Heb jij de eerste stappen op het gebied van verzekeringsadvies al gezet en ben je klaar voor een volgende stap: jezelf ontwikkelen tot volwaardig sparringpartner voor onze zakelijke klanten? Ben jij commercieel, een netwerker en vind je het gaaf om jouw steentje bij te dragen in de verdere groei van onze organisatie? Dan maken wij graag kennis met jou!


Jouw job

Als junior adviseur zakelijke verzekeringen word je uitgedaagd om met jouw commerciële vaardigheden de portefeuille te laten groeien. Onze klantenbestand bestaat uit ZZP-ers en MKB-bedrijven. Aanvankelijk zul je starten met de kleinere klanten om vervolgens door te groeien naar het adviseren van bedrijven met meer omvang. Je zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van Veldsink – Titulaer & Westerterp groeit en bouwt een netwerk op door je aanwezigheid in relevante netwerkclubs. Naast het binden van nieuwe klanten, krijg je ook een deel van de bestaande portefeuille in beheer. Aan tafel bij de klant inventariseer en analyseer je de behoefte van de klant en vertaalt deze naar een passende verzekeringsoplossing. Jij hecht waarde aan een gezonde portefeuille waar de risico’s goed gedekt zijn.

Wil jij weten hoe het volledige team van Veldsink – Titulaer & Westerterp in Breda eruit ziet? .


Dit zijn wij

Wij van Veldsink Advies maken het leven van onze klanten iedere dag een beetje beter door onze expertise uit te voeren: financieel advies verlenen met als doel het bieden van financiële rust. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben op dit moment ruim 60 advieskantoren en dit aantal stijgt nog steeds! Als grootste onafhankelijke intermediair van Nederland zijn we dan ook enorm gedreven, hebben we inlevingsvermogen, tonen we loyaliteit en vinden we het ontzettend belangrijk dat iedere collega zich optimaal kan ontwikkelen. Als Veldsink Advies zijn we onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven met samen meer dan 1300 medewerkers. Al onze Veldsink Advies kantoren blijven echter in hun kracht en staan lokaal, betrokken en dicht bij de klant.


Hier staan wij voor

Ons DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen. Dit zijn de vier kernwaarden die samen ons DNA vormen:

Betrokken                                     Integer                                  Ondernemend                            Relatiegericht


Dit ben jij

Je bent gemotiveerd, gedreven, dienstverlenend en commercieel. Je krijgt energie van netwerken, en het adviseren van klanten. Jij hebt jouw eerste stap in de financiële dienstverlening gezet en je wil jezelf nu verder ontwikkelen tot zakelijk adviseur buitendienst bij een succesvolle en groeiende adviesorganisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Jij herkent je daarnaast in het volgende:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Schade Zakelijk;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van particuliere schadeverzekeringen;
 • 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Woonachtig in de omgeving van Breda.
Wij bieden

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, onze kennis en expertise hierbij te gebruiken en vrijheid en zelfstandigheid. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.
Enthousiast geworden?

Wil jij onderdeel uitmaken van de Veldsink familie? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Dirk Smulders (recruiter) via [email protected] of 06-12404511.

lees meer

Contactpersoon Veldsink Advies
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Junior Adviseur in Breda