Vacature Chef Kok Hotelrestaurant - Breda

Breda

Doen Horeca
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Chef Kok Hotelrestaurant
  • Location: Breda
  • Type: Contract
  • Job #41

Afwisseling, koken, regelen, inkopen. Spreekt jou dit allemaal aan? Lees dan snel verder! Voor ons hotelrestaurant zoeken namelijk wij een gemotiveerde en ervaren chef!

Wat ga je doen?
Jij regelt de keuken van A tot Z! Inkoop, kwaliteit, roosters, koken, HACCP. Een afwisselende functie binnen een modern hotelrestaurant. Je zorgt voor de dagelijkse routine, seizoensgerechten, buffetten, à la carte. Tijdens de service stuur je het keukenteam aan en Kortom: alles wat hoort bij het draaien van een goed-georganiseerde keuken. We draaien ontbijt, lunch én diner. Je draait in principe alle diensten mee. De kaart wisselt regelmatig, dus genoeg ruimte voor jouw creativiteit!

In het kort
– Locatie: Breda
– Het betreft een fulltime functie
– Startdatum: afhankelijk van Covid-19 maatregelen
– Jij hebt de vrijheid om roosters te maken. Wel verwachten we dat je minimaal 1 weekenddag werkt om alles goed in de gaten te houden!

Een schot in de roos?
Dan weet je waar de solliciteer-knop zit! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken met onze nieuwe chef kok!
Wil je meer weten? Bel of mail dan naar onderstaand telefoonnummer!

Over opdrachtgever
Dit hotel staat erom bekend ruimte te bieden voor persoonlijke groei. Daarnaast staat kwaliteit en gasttevredenheid absoluut op nummer 1. Wij gaan voor een lach op het gezicht van al onze gasten!
 


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Gezelligheid en hard werken gaan bij ons hand in hand, net als in de horeca! Niet gek dus dat bij uitzenden in de horeca de oorsprong van Doen Horeca ligt.

Zoomer Jobs, ons tweede uitzendlabel (gericht op sectoren buiten de horeca), is ondertussen ook uitgerold!

Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en de flauwe grappen vliegen ons om de horen.

Ons jobaanbod is enorm én gevarieerd

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chef Kok in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures