Vacature Medewerker groenvoorziening regio Breda

Breda

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jouw gras is groener dan bij de buren. En daarom wil jij medewerker groenvoorziening in Breda worden. Schoffelen, onkruid wieden of met de bosmaaier aan het werk, deze baan is hartstikke gevarieerd. Elk gebied waar je komt maak jij een heel stuk mooier. En dat is nou net wat jou aanspreekt!

Gestelde eisen VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Jij vindt het leuk om soms alleen en soms in een team te werken,Jij hebt je rijbewijs B,De juiste werkmentaliteit,Je werkt graag buiten
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Geld natuurlijk,Werk bij jou in de buurt,Trainingen zodat jij een vakspecialist bent én blijft,De beste materialen om jouw klus te klaren

lees meer

Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Martijn De Jong
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures