Vacature Servicetechnicus Zonnepanelen - Installatietechniek - Breda

Breda

Growing People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Heb je passie voor techniek en kennis van de installatie van zonnepanelen? Heb jij plezier in het hebben van klantcontact en ga jij oplossingsgericht te werk? Dan is de functie van Servicetechnicus Zonnepanelen in de omgeving van Breda jou op het lijf geschreven. Solliciteer direct!

Aan de slag als Servicetechnicus Zonnepanelen
Als Servicetechnicus Zonnepanelen vervul je een dynamische job. Bij verschillende klanten (vooral bedrijven in de omgeving West-Brabant) doe je diverse service- en onderhoudswerkzaamheden aan zonnepanelen. De ene keer installeer je een laadpaal, de andere keer doe je periodiek onderhoud aan een PV-installatie. Wanneer zich een storing voordoet aan een zonnepark, ga jij op onderzoek uit. Door jouw focus op kwaliteit en je technische kennis los je problemen binnen een mum van tijd op. Afwijkingen aan de duurzame installaties herken je snel en deze rapporteer je. Waar nodig adviseer je je klant.      
 
Wanneer je start, kom je te werken bij een groeiend familiebedrijf dat zich richt op het realiseren van duurzame technische installaties, zoals warmtepompen en zonnepanelen. Deze organisatie heeft ook heel wat cv-ketels in onderhoud die deze (indien nodig) vervangt. Samen met zo’n tweehonderd collega’s zoek je iedere dag naar de beste oplossing voor de klant. 
 
Jij gaat aan de slag op een vrij nieuwe locatie in West-Brabant. Je werkt in een klein team, dat op dit moment nog uit vier personen bestaat. De lijntjes zijn kort en doordat deze vestiging nieuw is, is er veel ruimte voor je eigen inbreng om deze locatie en jouw technische kennis naar een hoger niveau te tillen. 

Wat ga je doen? 
 • Je doet periodiek onderhoud aan zonnepanelen in de utiliteitssector en aan zonneparken;
 • Wanneer een installatie niet naar behoren werkt, ga je op onderzoek uit en probeer je het probleem zo snel mogelijk op te lossen;
 • Je installeert laadpalen;
 • Je rapporteert over je werkzaamheden;
 • Je adviseert de klant waar nodig.
Solliciteren bij Growing People
Je komt als Servicetechnicus in dienst bij Growing People. Jouw wensen en ambities staan hier centraal. Bij Growing People zorgen wij er samen voor dat jij aan de slag gaat in een functie die écht bij je past. We kijken naar jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wanneer je bepaalde opleidingen nog niet hebt afgerond of wanneer je certificaten nog niet behaald hebt, kijken we naar hoe we deze kunnen faciliteren. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om op persoonlijk vlak te groeien. Bij ons sta jij centraal. We ondersteunen je tijdens je dienstverband en daarna. Regelmatig heb je contact met één van onze accountmanagers of recruiters om te monitoren of jij op je plek zit. Verder kun je rekenen op:
 • Een salaris tussen de € 2.755.- en € 3.367.- euro bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een innoverend en groeiend bedrijf;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan bij een familiebedrijf met een open en collegiale sfeer op de werkvloer;
 • Volop mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden en om door middel van cursussen en opleidingen door te groeien, bijvoorbeeld naar de functie van inspecteur.
Wat vragen we van jou?
 • Je hebt een technische MBO-opleiding Elektrotechniek (minimaal niveau 3) afgerond en je bent bekend met de normen NEN3140 en NEN1010;
 • Je bent representatief en communicatief vaardig. Dit is belangrijk omdat je veel contact hebt met klanten. Je bent als het ware het visitekaartje van het bedrijf;
 • Je bent vrijwel altijd alleen op pad. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken;
 • Je werkt op een nieuwe locatie, in een nieuw team en in een rol die deze locatie nog niet heeft. Het is dan ook belangrijk dat je een aanpakker bent en assertief;
 • Je bent flexibel en hebt een brede technische kennis. Wanneer je, bijvoorbeeld, montagewerkzaamheden moet uitvoeren bij een project van een collega, dan pak je deze klus met beide handen aan.
Interesse?
Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar heb je wel ervaring in de techniek?
Neem dan ook contact met ons op. Bij Growing People zoeken we voortdurend naar technische talenten met ambities. Samen met jou bepalen we de route die je kunt bewandelen om aan de slag te gaan in de functie waar je gebruik kunt maken van jouw talenten. We begeleiden je vanaf dag één. Bij Growing People sta jij, de kandidaat, centraal. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige baan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.400 p/m
Bedrijfsomschrijving De enige werkgever die een andere baan voor jou zoekt als jij het niet naar je zin hebt in je nieuwe functie.
Contactpersoon Joeri van de Beek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicetechnicus in Breda