Vacature Docent bouwkunde en infra - Breda

Breda

Onderwijspost
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
  • Een afgeronde relevante HBO opleiding in de bouw/infra;
  • Affiniteit met lesgeven/doceren;
  • Ervaring als docent is een pré geen eis;
  • In het bezit van een diploma 'Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheden' of bereid om deze te halen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
Gestelde eisen
Er komen steeds meer mensen op de wereld. Die willen allemaal ergens wonen, werken en op vakantie. De vraag naar opzichters, werkvoorbereiders, tekenaars, adviseurs, uitvoerders of landmeters is hoog. Bij deze opleiding leren ze veel verschillende dingen die ze in de toekomst kunnen gebruiken.

De school heeft een prettige sfeer met grote werkplaatsen, kleine studiegroepen en medewerkers die de studenten een fantastische schooltijd bezorgen. Je gaat lesgeven aan studenten van de MBO 4 opleiding bouwkunde. De studenten krijgen veel vrijheid om dingen zelf te doen, zonder dat ze er echt alleen voor staan. Van beslissingen nemen tot een eigen bedrijf beginnen. Hier leer je alles!

Wordt je enthousiast? Solliciteer meteen en wie weet sta je op het nieuwe schooljaar voor een leuke groep studenten.

lees meer

Extra informatie
  • Een salaris volgens de schalen van de CAO Onderwijs;
  • Goede voorwaarden volgens de NBBU CAO plus een eindejaarsuitkering;
  • Flexibiliteit, zowel tijdelijke als vaste opdrachten zijn mogelijk;
  • Diverse trainingen en persoonlijke coaching;
  • ZZP'er? Dit kan ook!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een civiel ingenieur of bouwkundige en wil je graag jouw kennis delen met de volgende generatie? Dan hebben wij wellicht een leuke nieuwe uitdaging voor jou!

Wij zoeken een professional die graag les wil geven aan MBO studenten. Iemand met veel praktijkervaring die ervaringen kan delen en de studenten voorbereid op een mooie carrière. Je gaat niet alléén lesgeven in bouwkunde, infra, 3D modelleren en BIM. Begeleiding van studenten tijdens projecten, paktijklessen en stages hoort er ook bij. Zo kun jij perfect de theorie en praktijk met elkaar verbinden. Heb je nog geen ervaring als docent? Geen probleem! Als je maar affiniteit hebt met de doelgroep en bereid bent om een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift te halen. De school wil je hier graag bij helpen.

Een moderne kijk op de bouw is noodzakelijk; traditioneel tot prefab en bouwkundige problemen, dat is wat je gaat bespreken! Ervaring met BIM en Revit is dan ook een grote pré. De voorkeur gaat uit naar iemand die recent nog werkzaam was in de branche. Zo krijgen studenten een goed beeld van het werkveld. Daarnaast is het ook handig omdat je excursies en werkcolleges gaat organiseren op de bouwplaats.

OnderwijsPost is gevraagd om passende docenten te zoeken voor deze vacature. Wij gaan met je in gesprek en sturen dan je cv door naar de school. Sluit het toch niet helemaal aan bij je wensen? Dan kijken wij met je mee naar anderen scholen zodat je met plezier naar je werk kunt.

lees meer

Contactpersoon Roos Strating.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Docent Bouwkunde in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures