Vacature Schoonmaak medewerker - Breda

Breda

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij in de avonduren beschikbaar? De werkzaamheden op dit kantoor bestaan uit het schoonmaken van bureaus, vloeren en overige werkzaamheden in een kantoorpand. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 16.30 tot 19:00 uur, je werkt dus 2,5 uur per dag. Heb jij ervaring in de schoonmaak en kun jij zelfstandig werken? Reageer dan nu!Locatie: Huifakkerstraat, Breda

Uren: 12,5 uur per week
Plaats: BREDA 10-6-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaak werkzaamheden in een kantoor omgeving;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak;Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Jouw kennis van de Nederlandse taal is voldoende;Je vindt het leuk zelfstandig te werken en je ziet werk liggen; Locatie: Huifakkerstraat, Breda


Wat hebben wij te bieden?

Ben je 21 jaar of ouder? Dan is je uurloon €11,44 per uur;Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied;25 vakantiedagen en een extra vrije dag die je kan opnemen op je verjaardag;Kortingen op diverse verzekeringen;Goede pensioen regeling;Eindejaarsuitkering conform CAO.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Geoffry Pley, [email protected]
Solliciteren kan tot en met maandag 28 juni 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,44 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Breda