Vacature Medior adviseur bodem - Breda

Breda

Multiselect
 • Multiselect Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze opdrachtgever is een ambitieus ingenieursbureau en actief binnen alle facetten van de leefomgeving. Onder meer op het gebied van bodem en diepe ondergrond. Je gaat je bezig houden met bodemonderzoek en bodembeleid en de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van bodemsaneringen. Ze onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren en maken hierbij gebruik van state-of-the-art-technieken zoals sensoring, software en big data. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact op met Lennard Krens en hij vertelt je meer over dit mooie bedrijf. Je bereikt Lennard telefonisch en via Whatsapp op 06-12294448. Of stuur een mail naar [email protected]

De werkzaamheden zijn divers maar bestaan onder andere uit het uitvoeren van historisch bodemonderzoek, voorbereiden van veldwerk, het analyseren van en adviseren over de resultaten van het door jouw begeleide bodemonderzoek. Je hebt veel contact met je collega's binnen en buiten en met de klant.

lees meer

Gestelde eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde HBO-/WO opleiding in (bij voorkeur) milieukundige richting;
 • Interesse in het vakgebied bodem;
 • Collegiaal, betrokken en een dienstverlenende houding;
 • Teamspeler;
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;
 • Gestructureerd en georganiseerd.

lees meer

Extra informatie
 • De kans om mooie projecten met jouw team op te pakken;
 • Je krijgt een goed passend salaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken aan innovatieve projecten;
 • Mobiel en laptop van de zaak;
 • Doorgroeimogelijkheden met bijpassende opleidingen/ cursussen.
Solliciteren bij

Wil je meer weten over de vacature medior adviseur bodem in Breda? Neem dan zeker contact op met Lennard Krens en hij vertelt je meer over dit mooie bedrijf. Je bereikt Lennard telefonisch en via Whatsapp op 06-12294448. Of stuur een mail naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Lennard Krens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Breda